Möykky rintakehässä

  • Satu

Viime yönä nukkumaan mennessä itkin vähän. Oli jotenkin kipeähkö olo ja tuntui yksinäiseltä ja pahalta; en osaa oikein edes sanoa, minkä takia. Ja ahdisti. Juurtumattomuus ja levottomuus tekee joskus yksinäiseksi. Tuntuu kodittomalta vaikkei sitä sanan alkuperäisessä merkityksessä olekaan.

Aamulla herätessäkin ahdisti. Se oli oikeastaan eka tunne, niin kuin useana viime aamuna. Asioiden mietiskely ja suhteuttaminen kyllä vähän auttoi. Eihän tässä ole kyse kuin parista kuukaudesta. Sen nyt kestää vaikka hampaita kiristellen. Mitään takeita ei tietenkään ole, että levottomuus päättyisi lähtemiseen, eikä niin varmaan ainakaan täysin tulekaan käymään, mutta kyllä mä aika varma olen, että se ainakin väliaikaisesti auttaa.

No, on jo parempi mieli. Työt alkaa kahdelta, ja nyt sitä ennen käyn lenkillä. Liikunta auttaa aina. Sitä paitsi ilma on täydellinen juoksemiseen; vähätuulinen, viileä ja kostea. <3

2 kommenttia

Satu

12.6.2008 12:53

Mee kattomaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus