Perjantai 13.?

  • Satu

Tanaan nayttaa menevan kaikki pieleen. Aamulla herasin liian myohaan, oli hirmu kiire, mutta sain kuitenkin itseni lahtokuntoon ajoissa. Olin just avaamassa ulko-ovea kun tajusin, etta ulkona sataa melkoisen rankasti. No, mitapa siita, onhan mulla sateenvarjo - tai niin luulin. Ympariinsa santailyn jalkeen oivalsin ettei olekaan, etta olen hukannut sen, etta taisin jattaa sen yhteen kahvilaan eilen. No, eipa auttanut muu kuin sannata sateeseen varjotta. Olin lahes puolimatkassa kun tajusin, etta laukku tuntuu kumman tyhjalta. Ja samassa tajusin, ettei mulla ole tarvittavaa kirjaa, ei monisteita, ei vihkoa, ei mitaan. Siispa tein tayskaannoksen ja juoksin takaisin kampalle. Kahmin kirjat sun muut mukaani ja sitten vuoroin kavelin ja vuoroin juoksin halki Galwayn ainaisen sateen. Lopulta saavuin koululle myohassa ja litimarkana. Luokkaan mennessani totesin Seanille vain etta "Sorry I'm late but I think I got my punishment". Yksi silmays riitti ja se tajusi, mita tarkoitin. Suorastaan valuin vetta.

Siita asti oonkin ollut suhteellisen kohmeissani taalla. Vaatteet ei ole kuivat vielakaan. Ja sain lisaa epaonnea kontolleni kun vilkaisin sahkopostiani ja havaitsin TS:lta saapuneen mailin: haluavat yhden artikkelin tanaan. Tiedan etta lupasin kirjoittaa sen pian, mutten tiennyt etta ne tarvii sen nain pian. Joten se, mita tanaan tulen tekemaan, on kavely kotiin ja sitten armoton kirjoittaminen, jonka jalkeen tallennan jutun muistitikulle ja menen nettikahvilaan lahettamaan sen. Tai vaihtoehtoisesti vain noudan lapparin kotoa ja tulen kirjoittamaan tanne koululle, taalla kun on langaton netti ja voi olla, etta tarvitsen kirjoittaessanikin nettia enka vain lahettaessani juttua. Motivaatio tahan kaikkeen on just nyt pyorea nolla, mutta girl has to do what girl has to do.

Onneks huomenna on pubi-ilta. Bulmers, taalta tullaan.

5 kommenttia

Jaja

10.9.2008 15:25

Gotta love Bulmers <3.

Mulle sattui tänä syksynä mielettömät kelit Galwayssa -niin pilvettömiä taivaita ei montaa kertaa tälle kesälle (pakko olla kesä kun on vielä lomalla) ole Irlannissa kuulema ollut.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

EmmaGo

10.9.2008 15:32

Varsinainen epäonnenpäivä. :S Tsemppiä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

vonStackelbaum

10.9.2008 16:57

No, minkä kesä kastelee, sen Dry Vodka kuivaa. Lähetänkö pullollisen, vai kelpaako paikallinen?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

10.9.2008 22:06

Jaja: Mulla on kaikkina kolmena aiempana kertana Irkuissa sattunut loistavat kelit, mutta nytten sitten saan nauttia Irlannin sateista senkin edesta. :)

Emma: No juu. Mutta huomenna paiva uus.

sade: Kiitti! Mulla on mukana mut olin ihan unohtanut niiden olemassaolon. :)

vonS: Eikohan tassa maassa tota alkomaholia oo riittamiin. :D Ai juu, yks sveitsilainen poika sanoi eilen etta tietaa suomalaisia vodkamerkkeja ja sit se kysyi etta eiko suomalaiset juokin vodkaa. Sanoin etta me juodaan mita vaan, me ollaan suomalaisia! :)

Pionki: Juu, huomattu on. :( Onneks paiva on kohta ohi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus