Pikkulauantai

  • Satu

Keskiviikko on töissä niin turha päivä. Lehti ilmestyi tänään ja seuraavan kerran lauantaina, joten tässä on kolme päivää aikaa tehdä juttuja, kun alkuviikosta päiviä on vain kaksi. Eikä enempää tarvittaisi, joten tämä on niin turhaa. Mä olen parhaimmillani lievässä kiireessä; kun on pakko saada jotain aikaiseksi. No, toisaalta, mulla on kolumnivuoro nyt, ja sen kirjoittaminen ei ole kovin nopeaa, joten sinänsä ehkä ihan hyväkin että on miettimisaikaa. Tykkään kyllä kolumnin kirjoittamisesta, saa välillä raapustaa hiukan omiakin ajatuksia.

Nukuin taas tosi huonosti ja heräsin aamulla siihen kun joku leikkasi ruohoa ikkunani alla. Nyt ei kyllä silti kauheammin väsytä. Ja ihan hyväkin, sillä töiden jälkeen täytyy käydä Kelassa ja sitten vielä mennä lääkäriinkin. Työkaveri myös pyysi uimaan maauimalaan. Ulkona on törkeän kylmä mutta onhan ne altaat lämmitettyjä. No, täytyy katsoa että menenkö vaiko en.

2 kommenttia

Satu

27.6.2007 18:19

No, enpä nyt kolumnistiksi itseäni kutsuisi. Olen kesätöissä paikallislehdessä (Turkulainen) ja meillä nuo toimituksen sisäiset kolumnivuorot kiertää, ja nyt on oma vuoroni.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus