Rahahanat auki

  • Satu

No ei sentään, mutta sain crosstrainerin myytyä. Nyt alkaa Irlannin kaatama talouteni taas kömpiä jaloilleen. Jee. On rahaa joululahjoihinkin. Toinen jee. Vaikka kyllä niitä lahjoja olis keinolla tai toisella tullut hommattua muutenkin. On kiva muistaa läheisiään jollain kivalla lahjuksella edes sen kerran vuodessa. En siis kuulu kuppikuntaan, jonka mielestä joululahjat ovat turhia. Ei niitä kasakaupalla tarvi olla, mutta muutama hyvin mietitty paketti yleensä miellyttää niin sen antajaa kuin saajaakin.

Murulle hommaan kalevalakorun. Siihen sisältyy merkitystä niin omalta kuin murunkin puolelta. Tilauksessa on tommonen Väinö-kääty pronssisena: http://www.kalevalakoru.fi/instancedata/kalevalakoru//productimages/original/1293.jpg

Huomenna on hyvä päivä. Aamulla ja iltapäivällä on kaikenlaista puuhaa, joten aika kulunee nopeasti. Viideltä ajan onnellisena juna-asemalle vastaan yhtä irlantilaista. Sitten on tiedossa jotain sensuroitua, jonka jälkeen mennään johonkin kivaan ravintolaan syömään ja juhlistamaan allekirjoittaneen vanhenemista.
Yöllä saan nukahtaa murun kainaloon ja seuraavana aamuna myös herätä siitä. <3

2 kommenttia

Satu

9.12.2008 21:41

Joo ne on aika ihQja. Ostaisin itellenikin vaikka mitä koruja jos ois varaa. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus