Ruumiillisia havaintoja

  • Satu

Ihminen nähtävästi voi palella +80:ssä asteessakin. Aika kummallista. On tässä vähän jatkuvasti ollut hirveän kylmä joten menin saunaan. Normaalisti en kovin hyvin siedä kuumaa mutta nyt tosiaan ei tuntunut missään vaikka löylyä heitti enemmänkin.

Ja väsymys painaa jatkuvasti. Tänäänkin nukuin melko pitkään aamulla mutta silti ramaisee jo nyt. Sitä se kai teettää kun aivot käy koko ajan ylikierroksilla valveilla ollessani. Sinänsä on kyllä kummallista, miten pystynkin nukkumaan normaalia paremmin silloin kun on jotain huolia. Kun pappani kuoli tuossa vuosi sitten, nukuin kaikki yöt kuin tukki, unia näkemättä ja heräilemättä. Ja olin silti aina väsynyt.

Nyt on vähän sama juttu. Tai no, heräilen kyllä ja näen sekavia unia jonkin verran mutta nukun kuitenkin paljon paremmin kuin asioiden ollessa hyvin. Normaalisti kun uniongelmaisena nukun melko huonosti. Väsymystä tämä nukkuminen ei kuitenkaan poista.

Joo-o, taas on tullut todettua että ihminen on kyllä kummallinen eläin, noin niin kuin fysiologisesti ja toki psykologisestikin. Ahdistuskin tuntuu yhtä aikaa onttona ja puristavana tunteena jossain rintakehän seutuvilla, ja vieläpä enimmäkseen silloin, kun niitä asioita ei edes ajattele. Kaipa se on joku alitajunnan järjestämä juttu.

Ja tämä ei sitten ollut puhdasta valitusta edes. Kunpahan vain hämmästelen samoja ilmiöitä ehkä tuhannetta kertaa.
Mutta tuo iltainen juttutuokio kahden läheisen ihmisen kanssa - se oli vapauttavaa. Huomenna ajattelin vapautua vielä enemmän. On miltei koko päivä täynnä ohjelmaa ja se tulee kyllä tarpeeseen nyt. Illalla ajattelin juosta ylimääräiset murheet pois.

3 kommenttia

Melian

25.4.2007 09:10

Juu ulos ja liikkumaan: puhdistuu samalla keho ja mieli. Muista myös syödä hyvin, se kun tuppaa jäämään puolihuolimattomasti hoitamatta, kun on muuta mielessä. Pidä välipala lähettyvilläsi, jos alkaa ramasemaan.

Askel kerrallaan vaan!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

25.4.2007 19:33

Kiitos neuvoista Melian, lupaan noudattaa noita :) Totta kyllä että ruokahalu on hiukkasen kateissa vaikeina aikoina...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus