Ryöstö :(

  • Satu

Hyvä kaverini on kaupassa töissä ja se kauppa ryöstettiin eilen. Paikalla oli vain kaksi työntekijää: tämä ystäväni kassalla ja sitten toinen joka oli sillä hetkellä takahuoneessa. Asiakkaita oli aika paljon, sillä ryöstö tapahtui vain vähän ennen sulkemisaikaa. Joku mies oli juossut sisään, huutanut tekevänsä ryöstön ja veistä heilutellen komentanut asiakkaat lattialle makaamaan. Sitten se oli hypännyt kassan päälle ja edelleen veitsellä uhaten käskenyt ystävääni latomaan rahat muovikassiin. Rahat saatuaan se pakeni, ja sitten joku soitti paikalle poliisin.

Kaverini oli tietysti aivan järkyttynyt ja itki aika pitkään sen jälkeen. Kun se soitti mulle, kuulin ensimmäisestä sanasta että jotain pahaa on tapahtunut. Poliisikuulusteluiden jälkeen ystäväni ja kaupan toinen työntekijä vietiin kriisiapuun, joka tosin oli ainakin ystävälleni kuulemma aika turha. Lääkäri oli kuitenkin kieltänyt olemasta iltaa yksin ja niinpä kaveri pyysi, josko voisin olla hänen kanssaan. Olin sillä hetkellä O:n seurassa, mutta lupasin lähteä kaupunkiin häntä tapaamaan ja niin sitten vierähti ilta eräässä pubissa istuessa ja ryöstöä ruotiessa. Puhuttiin me toki muustakin, mutta olihan se aihe luonnollisesti päällimmäisenä mielessä.

Voin vain kuvitella, miten kamala tuollainen tilanne voi olla, kun itse olin melko paniikissa jo kerran Italiassa sattuneen ryöstöyrityksen jälkeen. Tehtiin sekin puukon kera, mutta silloin sentään oli mahdollisuus juosta karkuun, kun taas kaupan kassalta ei juuri pääse liukenemaan minnekään. Jos tietäisi, että tuollainen ryöstäjä on vain joku rahanahne hyypiö, ei se ehkä pelästyttäisi yhtä paljon, mutta kun eihän noista koskaan voi mennä takuuseen vaikka olisivat joissakin aineissa. Ja ystäväni mukaan tuo kyseinen ryöstäjä oli todella aggressiivisen ja sekavan oloinen, joten silloin vaaratilanne on jo ihan toinen. Onneksi kuitenkaan ei sattunut henkilövahinkoja.

Nyt me lähdetään kaupungille syömään ja ehkä puimaan asiaa vielä vähän lisää.

3 kommenttia

Satu

21.10.2007 23:27

Jep, aika kauhea tapaus tosiaan. Kyllä kaveri tosta varmaan toipuu piakkoin; on sen verran vahva luonne onneksi. Ja sai se sentään sairaslomaa ettei tarvi heti mennä uudestaan töihin. Oltiin just viitisen tuntia kaupungilla syömässä ja kahvittelemassa ja puimassa niin tapahtunutta kuin muutakin, ja ihan hyvin se tuntui jo onneksi voivan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

22.10.2007 11:48

Kyllä aikaa on tällaisissa tapauksissa aina. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus