Se on menoa ny

  • Satu

Osaan taas. Siivosin jääkaapista turhia jutskia pois ja päätin myös tyhjentää simapullon, jonka mummi lähetti veljelle kun kävin sen luona joskus vapun tietämillä, ja jota siis veli ei koskaan saanut. En tajunnut että se on tietty "vähän" käynyt, ja niinpä avasin sen - tiskipöydän yllä kyllä, mutta eipä se mitään auttanut; simapullo niin sanotusti räjähti käsiin ja roiski hirveellä paineella sisuksensa pitkin seiniä, lattioita ja pitelijäänsä, eli mua. Tämä tietysti just kun olin saanut siivottua. Lievästi sanottuna vitutti, sima kun vielä on melko sokeripitoista, niin se sitten tahmas kaikki paikat. Ja rusinatkin lenteli ympäriinsä kuin tykin suusta. Onneks en sentään ollut ehtinyt vielä käydä suihkussa, meinaan siinä tapauksessa vasta oiskin vituttanut, kun olin yltä päältä simassa.

Aika alkaa käydä vähiin - pitäis tossa ysin jälkeen ajaa kaupalle viemään tyhjät pullot, sitten hakea äiti kyytiin (sillä on kokous Tampereella) ja sen jälkeen ajellakin Turun viholaiskaupunkia kohti. Tämä siis olkoon viimeinen blogimerkintä nyt vähään aikaan. Jätän teidät armaat mussukat hetkeksi ja keskityn elämän loistokkaisiin puoliin, kuten kiehnäämiseen ja vehtaamiseen. Kun näette minut jälleen, olen palannut. :)
Pitäkää lafka pystyssä.

Ps. Jänskäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää!

3 kommenttia

Eloveenus

21.5.2008 08:47

Mä oon kans hankkinu kerran kotikasteen- kotikaljalla. Tuli sit pestyä kattokin :P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

vonStackelbaum

21.5.2008 09:21

Joo, keskity sä vaan kiehnäämään, mehän luvattiin kirjoittaa kundien kanssa sun blogias sillä aikaa niillä sun tunnareilla, jotka luovutit pikkujussissa. Pidetään sut taatusti top kolmosessa!
Et sillee, kuka alottaa, neko vai aakoo?

OIKEESTI! Sulla oli tuuria ettei se räjähtänyt. Meillä jäi ylikäynyt pullo kylmiötä siivotessa keittiön pöydälle. Se oli yöllä räjähtänyt, kahvinkeitin meni paskaksi, paksusta lasista valmistettu mehukannu pirstaleiksi, seinän kaakali rikkoutui ja yli 2 metrin päähän, vastakkaiseen seinään oli uponnut usean millin syvyyteen monta lasista sapelia. Ja vielä kovaan lastulevyyn.
Oli luojan onni ettei kukaan (lapset!) ollut paikalla kun pullo räjähti, olisi voinut mennä silmä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus