Suljettu saari

  • Satu

Kävin tänään elokuvissa katselemassa Shutter Islandin. Täytyy sanoa, että siinä oli paras leffa hetkeen. Näyttelijäkaarti - pääroolissa Leonardo DiCaprio - oli verraton, ja leffa oli sanalla sanoen hieno niin juoneltaan kuin visuaaliselta toteutukseltaankin. Tarina piti otteessaan eikä kelloa todellakaan tullut vilkuiltua, ja lisäksi elokuva onnistui vielä yllättämäänkin melkoisesti. Shutter Island ei myöskään jäänyt sinne elokuvateatteriin, vaan pysyy mielessä varmasti pidemmän tovin. Leffa ei ollut "ympyrä sulkeutuu" -tyylinen tarina, vaan avoimeksi jäävä ja kysymyksiä jättävä teos, joka antaa katsojalleen tilaa tulkita. Tykkäsin, todella.

Juonta sen enempää paljastamatta kysehän on liittovaltion sheriffistä, joka menee Shutter Island-saaren vankimielisairaalalle tutkimaan naispotilaan katoamista. Ja niin alkaa punoutua salailusta ja vainoharhasta koostuva verkosto...

Suosittelen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus