Taalla

  • Satu

Eilen tuntui ekaa kertaa, etta oikeestaan olen jossain poissa. Dublinissa se tunne oli vahan kadoksissa, kun se on aika tuttu paikka, ja kun viela olin niin tuttujen ihmisten kanssa, Johnin ja veljen ja sen vaimon. Jotenkin myos kaiken muutto- ja tyohassakan jalkeen oli vaikea mieltaa olevansa kaukana siita kaikesta. Silti oli kivaa kayda taas Dublinissa. Perjantaina hengattiin vain veljen luona ja kavaistiin parilla lahipubi The Goatissa. Lauantaina mentiin Howthiin, moikattiin taas hylkeita ja syotiin fish & chipsit tyylikkaasti puiston penkilla. Illalla oltiin vahan pubeilemassa. Eilen sitten lahdettiin siina joskus iltapaivalla ajelemaan Galwayta kohti.

Ja Galwayssa siis olen nytkin. Eilen illalla kun tanne paastiin, tuntui tosiaan ekaa kertaa etta tosiaan oon jossain. Ja Irlanti-tunne vain voimistui kun aistin Galwayn sateet ja tuulen, hehee. Mun kamppa on aivan loistava, semmonen pieni talo. Siella on ihana viihtyisa olohuone takkoineen, tilava keittio, sit ylhaalla on kylppari ja mun huone. Toinen makkari on myos, mutta ainakaan viela sinne ei ole tullut ketaan majoittumaan, joten koko lukaali on talla hetkella mun kaytossani. Siksipa kun eilen saavuttiin tanne niin myohaan, jai John yoksi sinne mun kanssa, kun muutoin sen ois pitanyt ajaa viela eilen illalla Corkiin. Niinpa se lahti vasta tanaan aamulla.

Tavallaan on jo vahan ikava J:ta, vaikka kylla tykkaan olla taalla omissa oloissani ja sita koko ajan oon halunnutkin. Mutta oon ma kuitenkin joka tavalla niin onnellinen taalla; ei oo enaa ollenkaan sita ahdistunutta ja jumittavaa fiilista kuin mita Suomessa oli. Kun vaellan taalla varikkailla kaduilla vuoroin sateessa ja vuoroin paisteessa - aina kuitenkin tuulessa - tuntuu vain niin levolliselta. Kaipasin sita ja odotin, ja nyt sain sen. Ehanata.

Koulukin on kiva. Tapasin ihmisia vaikka mista, ja moon siella oikea eksoottisuus, kun kaikista on niin jannaa etta oon Suomesta. Hihhih. Ihan kuin oltais jossain kauempanakin kuin Irkuissa. Mutta kaiken kaikkiaan havaitsin ko. paikan mukavaksi. Torstai on koulun yleinen pubi-ilta - sita odotellessa.

Mulla nayttais olevan ihan oma pikku elama taalla nyt hetken. Kaukana kaikesta ja kaikista. Tekee hirmu hyvaa. Sanoinko jo, etta oon onnellinen? Oon.

4 kommenttia

amelya

1.9.2008 17:40

Irkut tykkää suomalaisista, siksi meidät koetaan siellä niin eksoottisina. :P

Ja tuo sade ja tuuli kuulostaa kovin tutulta; itse aikanaan seisoin talon takapihalla ja kuuntelin Dublinin lahden pauhua kun sumu oli niin sakea ettei metriä kauemmaksi nähnyt... Niin se mulla alkoi. Onnea sinulle!!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

vonStackelbaum

1.9.2008 21:30

Upeeta! Mä en kyllä pikkuvapun aikaan olisi uskonu että asiat kehittyyy näin nopeesti. Sä oot siä ja mullaki on taas Doris, mä tiän just ton fiiliksen kun kulkee kadulla uudeessa paikassa ja opiskellessa on eksoottinen tapaus. Been there, done that, Eugenesta ja UFO:sta on aikaa, mutta mä muistan sen fiiliksen ku eilisen päivän ku siä oli syksyinen ilma ja sataa tihuutti. Ne sanoo että sen osavaltion kansalliskivi on pesusieni :)
Kaikkea ihanaa teille molemmille, muista blogata.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

2.9.2008 14:47

amelya: Kiitos. :) Eilen kastuin lapimaraksi mutta ei se fiilista vienyt. Tarvis tapahtua aika paljon etta taa onni haihtuis. :)

mini: Kiitti!

vonS: Juu, asiat on kehittyneet nopsaan mutta pelkastaan hyvaan suuntaan. Kaikkea ihanaa sinnekin. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus