Työn raskaan raataja...

  • Satu

Rankka viikko takana ja vielä toinen edessä. Alkoi nimittäin tuo TS:n avustajuus päällekkäin päivätyön kanssa. Lopetan toisen työn vasta ensi viikon jälkeen, joten tämän viikon tein kumpaakin, ja ensi viikon sitten vielä myös. Jotenkin kuvittelin ettei avustaminen teetä juurikaan työtä; kunhan tekee jutun silloin tällöin. Mutta kun lisäksi pitää kehittää ne juttuaiheetkin, ja sehän se vasta työlästä on. Kyllähän mulla aiheita olisi, mutta sekin on aika tarkkaan rajattua, minkä tyylistä voi tehdä. Se sulkee siis aika paljon pois. Iso osa työtä onkin sitä, että surffailen tuntikausia netissä metsästämässä aiheita. Onneksi sentään lehden puoleltakin tulee toimeksiantoja ettei ihan kaikkea tarvitse itse kehittää. Ja kyllähän tämä tästä ensi viikon jälkeen helpottaa. Nyt vaan on aika kuitti olo kun on normaalin työpäivän päälle pitänyt kotona etsiä aiheita, työstää niitä ja kirjoittaa juttuja. Välillä on tuntunut jokseenkin loppuun ajetulta, kun on päivän aikana istunut koneen ääressä ehkä sellaiset 10-12 tuntia. Ihme että siinä tilassa ylipäänsä vielä syntyy jotain tekstiä.

Mutta voi sitä iloa ja riemua, kun epätoivoisen etsinnän päätteeksi tosiaan löytää jonkin julkaisukelpoisen aiheen. Silloin sitä tuntee itsensä NIIN onnistuneeksi, hyväksi ja fiksuksi. :D Tämän päivän saldo on kolmesta neljään aihetta (yhden kelvollisuudesta en ole varma), ja se on aika hyvin. Joskus kun ei löydä mitään vaikka kuinka hakisi.

Nyt tuntuu etten pysty enää kirjoittamaan muusta kun töistä; on ilmeisesti jäänyt vähän päälle se osa-alue. Varmaan näen untakin epätoivoisesta googlettamisesta. :P

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus