Vähän epätodellinen olo

  • Satu

Nyt ois tj about 12h ja on hiljalleen alkanut jänskätä. En tiedä tulisko nukkumisesta mitään kun en ole edes koittanut; ei meinaan väsytä yhtään. Oon siivoillut, cityillyt ja vaipunut vähän väliä mietteisiini. Tekis mieli lähteä jolkottelemaan ulos mutta toisaalta ois hauska mennä sitten, kun alkaa valaistua, eli tossa joskus kolmen tunnin päästä. Ehkäpä meenkin, en meinaan välttämättä jaksa tänä yönä keskittyä nukkumiseen.

Ei haittaa jos huomenna väskää (kunhan en aja ojaan Tre-Tku -välillä), sillä taitaapa toi matkalainenkin olla aika väsynyt Suomeen saapuessaan - se kun joutuu viettämään yön Dublinin lentokentällä. Corkista lähti viimenen bussi Dubliniin iltaseiskalta, ja se on kentällä ehkäpä noin tunnin päästä, eli sikäläistä aikaa keskiyön pintaan. Ja lento lähtee vasta aamulla. Kaikki sympatiat on kyllä siellä, sillä satun tietämään ettei lentokenttäyö ole mitään herkkua. Vielä Dublinin kentällä...siellä on ne universumin epämukavimmat penkitkin.

Niin että en varmastikaan ole ainut väsynyt huomenna. Tavallaan hyväkin jos oon vähän uninen, mulla kun on vaikeuksia nukkua uusien ihmisten kanssa, joten unisuus parantaa mahkuja kyetä nukahtamaan. Ja oikein mielelläni mä vietän huomisen iltapäivän ja illan sen kanssa vaikka tuolla sängyssä jos sen olotila sitä vaatii. Ehitään me Turkuun tutustua kahdeksassakin päivässä. Saattaispa olla muutenkin vaikeuksia pysytellä pystyasennossa sen kanssa nyt, kun vihdoin nähdään...

5 kommenttia

nekobasu

21.5.2008 01:29

Ai "on hiljalleen alkanut jänskätä"... Yeah sure! Tätä ennen oot siis ollut täydellisen seesteinen ja tyyni... x)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

21.5.2008 01:33

No en, mutten mä varsinaisesti hirveesti jänskännyt ole, oon vaan odottanut. Hermoilen aina vasta vikana iltana. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

vonStackelbaum

21.5.2008 02:00

Joo, normia että jänskättää, mutta koita edes nukkua joku tunti. Trust me, olen valvomisen ylivalvoja!

Kuppi kaakaota, ehkä kohtuullisesti terästettynä niin uni löytyy.
Hii! Just nyt mä muistin kun olin ollu jenkeissä syyslukukauden ja mun muru tuli sinne Jouluksi. Oli se vaan ihQa, mentiin noutaan se flygarilta muutaman sadan kilsan päästä, mulla oli pari kamua kuskeina, sain keskittyä olennaiseen kotimatkalla. Ja ei, ekana päivänä ei tutustuttu campusalueeseen. Oltiin 2 hengen asuntolahuoneissa mutta kämppis muutti erään kaverin luokse. Miksiköhän?
Kiitos sinulle että sain nämä hyvät muistot takaisin, ilman tätä blogimerkintääsi ne olisivat jääneet vuosien taakan alle :=)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

21.5.2008 02:05

Hehee, juoksentelin just crosstrainerilla, joten taitaapi unet jäädä kyllä väliin. :) Kyllä mäkin melkoinen valvomismestari oon, ja tehnyt tämän tuhannesti ennenkin. =)

Olepa hyvä, oli ilo virkistää muistiasi. Mulla ei oo toisaalle häädettävää kämppistä, ja kun puputkin syyttävine katseineen ovat poissa, ei kukaan ole vahtaamassa vehtaamistamme. :P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus