Välitila

  • Satu

Tänään hoidettu työkeikka rassas ennalta jotenkin ihan liikaa. Se piti hoitaa enkuksi ja vaikka ko. kieltä nyt on muutenkin viime aikoina tullut käytettyä aika paljon, jänskäsin kuitenkin melkoisesti tilannetta, jossa jouduin haastattelemaan vierasta ihmistä sitä käyttäen. Oon mä noita keikkoja muutamia ennenkin hoitanut, mutta nyt jostain syystä hermostutti pal-jon. En oo mikään virtuoosi kielissä (paitsi äidinkielessäni ja tuossa fyysisessä, heh heh), mutta sujuuhan se. Ja niin, sujuihan se. Se on vaan aina vaikeeta tehdä muistiinpanoja noissa tilanteissa, kun ei oikein tiedä, millä kielellä niitä rustaisi. Sitten tekee sillä johon käsi ekana taipuu, ja yleensä lopputuloksena onkin melkoista fingelskaa. Pitäis kai kohtapuoliin purkaa ne muistiinpanot kun vielä tajuan niistä jotain - mulle kun käy jo silkassa suomen kielessä niin etten enää hetken päästä tajua lukuisista lyhenteistäni ja muista koukeroista yhtään mitään. Tänäänhän kuitenkin pitäis se juttukin vielä kirjoittaa, huomenna ei ehdi. Huoh. Missä motivaatio?

Mutta wuhuu, olo alkaa vihdoin normalisoitua risteilyn jäljiltä! Ei olekaan kuin vasta kolmas dagen efter käynnissä. Saan sentään nautiskella suht´ normista olotilasta tämän illan ja huomisaamun sekä alkuiltapäivän - sittenhän täytyy juhlia taas, ja kaiketi vielä kaksi päivää, sillä vappupäivän piknik ei tule olemaan selväpäinen. Ja kun siellä maistelee viiniä, tulee sitä sitten maisteltua iltaan/yöhön asti, arvatenkin. Lauantaina ois vielä kaverin synttäripirskeet, mutta ne taitaa olla pakko passata. Ei pää kestä enempiä. Ei niissä krapulan fyysisissä oireissa niinkään mitään, mutta kun nykyisin noi henkiset alkaa olla vähän liian hankalia kestää pidemmän päälle. Etenkin nyt, kun on muutenkin olemassa liian monta surullista asiaa. En halua miettiä S:ää ja M:ää putkitinttaamisen jälkimainingeissa. Jospa siis vapun jälkeen rauhoittuisi pikkujuhannukseen saakka.

Tiedän kolme aihetta joista huomenna tulen avautumaan iloisten aloittelun yhteydessä: John, seksi, mamma ja veli. Oho, siinä olikin jo neljä.

4 kommenttia

Satu

29.4.2008 18:30

No on aika törkeetä joo. :P

Äläkä pahoittele, pitää höpöttää kun höpötyttää. :) Kivat vaput sullekin, vaikket nyt sitten oikein pääsekään sitä kunnolla juhlimaan, mikä taas ei välttämättä oo kovin huono juttu. Passaisin ehkä itekin ellen ois jo sopinut kaikenlaista...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nekobasu

29.4.2008 18:55

Tiedän kyllä tunteen, kun tulee palaveerattua melkeinpä enemmän englanniksi kuin suomeksi. Tosin mulla ei kyseisen kielen kanssa suurempia ongelmia ole. Joskus aiemmin muistiinpanojen kanssa tuli kanssa kirjoitettua kahta kieltä sekaisin mutta nykyään teen aina sillä kielellä millä puhutaankin, selkeämpää niin.

Mulla ei oo kyllä oikein mitään fiiliksiä vapun suhteen, duunijutut painaa takaraivossa sen verran ettei osaa ajatella mitään juhlimisia, eikä oikein muutenkaan motivoi. Saa nähdä ehtiikö sitä olla perjantaina pois duunista kuitenkaan. Huomennakin on vielä tehtävä yksi kriittinen etähomma Ruotsiin aamulla ja sen jälkeen neuvottelupuhelut Saksaan ja Puolaan. Plääh. ><

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

29.4.2008 19:55

Ois kai se selkeämpää, mutta kun kirjottaa kynä sauhuten samaa tahtia kuin toineen puhuu, ei aina pysy pää perässä ja sitten tulee raapustettua sitä fingelskaa. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus