WTF! Elämä hymyilee vieläkin!

  • Satu

Mitä?! Nukuttu yö, valvottu aamupäivä ja vieläkin hyvä fiilis! Ahdistavat asiat toki ovat yhä olemassa mutta nyt ne ovat jääneet hieman sivummalle kivojen juttujen vuoksi. Tai sanoisinko että yhden kivan jutun. Mua kyllä jännittää edelleen, sekä hyvällä että huonolla tavalla. Huono jännitys ja pelko loppuu maanantaina, ja toivon kovasti että silloin koittaa huojennus. Jos ei koita, niin sitten en tiedä, mitä teen. Hyvä jännitys puolestaan loppuu tiistaina, ja elämä siitä eteenpäin onkin sitten täysi mysteeri. Innolla ja mielenkiinnolla odotan, loppuuko silloin eräs asia vai jatkuuko se. Miksi mua jännittääkin näin paljon! Apua :)

Parin viikon päästä saan kuulla senkin, että pääsenkö yliopistoon vai en. Mä vähän pelkään etten pääse, sillä kevään raskaiden asioiden (veljen sairastumisen) myötä lukeminen vähän jäi. En mä nyt mitään selitellä yritä, mutta fakta vain on se, että mä en ollenkaan pysynyt lukusuunnitelmassani tuon tapauksen jälkeen. Kai se on ihan ymmärrettävääkin, kun kaikki aika ja energia tuntui menevän veljestä huolehtimiseen ja myös sen kanssa oloon. Toki mua harmittaa jos koulun ovet eivät nyt sitten aukene, mutta toisaalta, kai asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen. Ja lopulta mä saan kuitenkin ihan älyttömän hyvän mielen siitä, että näen veljen nyt voivan niin paljon paremmin.

Mitä mä sitten teen jos en pääse opiskelemaan? No, vaihtoehtoja on joitakin. Yksi mahdollisuus on se, että todellakin häipyisin kokonaan Suomesta joksikin aikaa. Siis että menisin ulkomaille töihin. Toinen vaihtoehto on poistua Turusta johonkin toiseen kaupunkiin jossa on vuoden mittaisia journalismikursseja - sellaisesta olisi todella paljon hyötyä tulevaisuuden kannalta. Kolmas mahdollisuus on jäädä tänne, paiskia hanttihommia ja säästää samalla rahaa jotta pääsisin matkustamaan. Sitä kaipaan niin paljon. Samalla voisin suorittaa opintoja avoimessa yliopistossa. No, mulla on vielä aikaa miettiä. Nykyinen kämppä mulla on käytössäni elokuun loppuun asti; josko siihen mennessä saisin ratkaistua seuraavan vuoden suunnitelmat.

Työkaverin (joka myös haki yliopistoon eikä nyt sitten päässyt) kanssa ollaan leikkimielisesti suunniteltu että lähdettäisiin Norjaan kalatehtaalle töihin, tai sitten Intiaan kasvattamaan vuohia. Niitä tuskin sentään toteutan :D

5 kommenttia

Satu

30.6.2007 12:20

Hyvä kysymys! Ehkäpä Intian kutsuun on vastattava :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

30.6.2007 12:27

Juu, ja sitä kyllä harkitsen ihan vakavissani. Silti voisin suorittaa avoimen opintoja vaikka verkossa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

30.6.2007 14:03

Juu, juu, tottakai, mukaan vaan :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

30.6.2007 18:14

Niin on :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus