Sinkkujen sielunelämää ja blogivinkkejä

  • Tuija

Selaan usein aamuisin bussissa Twitteriä tai Flipboardia. Välillä iskee ahdistus. Maailma on täynnä mahtavaa sisältöä ja minun verkkokalvoilleni siitä löytää vain mikroskooppisen pieni osuus. Miten paljon sitä missaakaan mahtavia tarinoita, joita tuo verkko on pullollaan?

Viimeksi tällainen ahdistus iski, kun blogini kommenttikenttään linkitettiin Loppukiri-niminen sinkkublogi. Jonka kautta löysin lisää sinkkublogeja. Ooh, aivan mahtavaa materiaalia, miten mä en ole näihin aikaisemmin törmännyt?

Sinkkublogit eivät aina anna sinkkuudesta tätä kuvaa!
Sinkkublogit eivät aina anna sinkkuudesta tätä kuvaa!

Koska sharing is caring, ajattelin listata tähän blogiin kaikki ne blogit, joita itse luen säännöllisesti. Jospa joku lukija bongaa täältä uutta luettavaa. Kommenttikenttään saa mielellään suositella minulle uutta luettavaa.

Ykkössuosikkini, myös sinkun kirjoittama, on Moottoripuuma. Kaveri Päde, joka kertoo elämästään Indonesiassa. Naurattaa aina.

Toinen blogi, joka saa nauramaan on This is not the life that I ordered. Varmaankin monelle tuttu. Kuten huomaatte, sarkasmi toimii meikäläiseen.

Cougarwoman. Purrrr ja grrr. Saa minutkin haaveilemaan omasta “nörttipojasta”. Olen myös elänyt samantyyppistä elämään parisen vuotta sitten. Bittersweet-muistoja herättää siis myös.

Heppablogeista ykkössuosikkini on Kavioliitossa 30 vuotta. Erityisesti kirjoitus, jossa muisteltiin dandy-harjoja ja muita kasari-heppatarvikkeita. Postasin sen Facebookiin ja tätiratsastajakaverini menivät ihan pähkinöiksi. Kommenttiketju vaan kasvoi ja kasvoi.

Ite puin. Hauska ja ylläri, melko sarkastinen.

Duuniin liittyvistä lukulistalla ovat Digitalist Networkin kirjoitukset, Vapamedian blogi sekä Menestyksen ABC.

Uudet bongatut sinkkublogit, jotka päätynevät lukulistalle:

Ikisinkku

Pleijeri
Kumman(kin) kaa
Sata treffiä
Nettideittajan päiväkirja

Paitsi, että nämä blogit ovat viihdyttävää (ja, rehellisyyden nimissä myös vähän masentavaa) luettavaa, ne ovat myös hienoa tutkimusmateriaalia. Olen ammatiltani sisältöstrategi ja palvelumuotoilija ja molemmissa hommissa oman kohderyhmän tuntemus on kaiken A ja O.

Lomaketutkimukset ovat niin passé. Blogit, keskustelupalstat ja muut yhteisöt ovat loistava tapa tutustua kohderyhmän sielunelämään ja mielipiteisiin heille suunnitelluista tuotteista ja palveluista.

Kiitos siis kaikille ihanille, omaa elämäänsä meille muille avaaville bloggaajille. Olette mahtavia, tarkkanäköisiä ja rohkeita!

Kuva: http://www.bitstrips.com/

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus