David

  • CodedLife

Maailmassa on sairasta porukkaa. Ja se on fakta.

Moni on varmasti kuullut Rockefellereiden suvusta. Moni yhdistää nimen rahaan ja sitähän näillä veijareilla on. Tarkemmin nämä ihmiset painavat rahaa. Kun on valtaa painaa rahaa silloin pöllökin ymmärtää, että heillä on myös valtaa. Nämä ihmiset lukevat itsensä niin sanottuun älylliseen eliittiin, jotka ovat punoneet ties vaikka ja minkälaisia juonia maailman varalle. Älä usko minua, ota selvää sillä jotkut David Rockefelleriin liitetyt asiat ovat ensi kuulemalta täysin uskomattomia.

D. mukana monessa. CFR, Bildenberg, Trilateraalinen komissio, YK, WTC, you name it, he is in it.

Bildenbergin avauspuheessaan David lausui näin: "Olemme kiitollisia The Washington Postille, The New York Timesille, Time-lehdelle ja muille julkaisuille, joiden johtajat ovat ottaneet osaa kokouksiimme ja kunnioittaneet hienotunteisia lupauksiaan melkein 40 vuotta. Meille olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmaamme maailmalle, jos olisimme näiden vuosien aikana olleet alttiita julkisuuden kirkkaille valoille."

So what? Trilateraalisen komission suositus on pitää länsimaalaiset tietämättömyyden tilassa asioilta, jotka eivät kuulu karjalle siis meille. Idiooteille, jotka istuvat television ääressä ja marinoivat aivonsa pehmeiksi ja miettivät mitä tapahtuu Ridgelle seuraavaksi tai kuka julkimo on tällä kertaa tanssilattioiden partaveitsi. Kun katsot päivän lehtiä sama turhanpäiväisten lööppien suma on hämmästyttävä. Bildenberg-ryhmän kokouksien sisältö on pidetty salassa tieten tahtoen ja media on totellut kiltisti.

Herra Elitisti jatkoi: "Mutta maailma on nyt hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta. Älyllinen eliitti ja maailmanpankkiirien ylikansallinen täysvaltaisuus on todellakin suositeltavampaa kuin kansallinen itsemääräämisoikeus, jota on toteutettu menneinä vuosisatoina.”

Kenellekään ei tarvitse varmaan selittää miksi edellä mainitut sanat ovat pelottavia. Jos jotkut eivät osaa yhdistää pisteitä kun mainitsen EU:n, Afrikan Unionin, Pohjois-Amerikan Unionin niin Rockefellerin tavoite on täyttynyt. Vaikka nämä asiat tapahtuvat silmiemme alla emme näe niiden todellista tarkoitusta.

Saadakseni pontta Rockefellerit ovat sairasta porukkaa -teesilleni niin pujahdetaan hetkeksi Davidin ja Nicholas Rockefellerin päiden sisään. Tässä muutamia ajatuksia by the Elite. Maailmanväestöä tulee vähentää jopa 80 %. Jokainen kansalainen tulee varustaa mikrosirulla. Naisten tasa-arvo ja oikeus työhön oli keino kasvattaa verotuloja ja lapsen erottamisesta äidistään. Näin jälkikasvu saadaan kouluihin, joissa heistä muokataan "kunnon" kansalaisia. Lavastetaan isku, jonka verukkeella aloitetaan terrorismin vastainen sota. Siitähän tulee hauskaa kun pommitamme Afganistanissa tyhjiä vuoria ja juoksemme olemattoman vihollisen perässä. Samalla nappaamme Afganistan öljyt ja valloitamme Irakin.

Jos joku nauraa nyt niin kannattaa hakea netistä mitä miehistä kerrotaan. It's darn interesting.

PS. Tässä pari linkkiä, joista ensimmäinen on elokuvaohjaava Aaron Russon haastattelu Rockefellereistä.

http://video.google.com/videoplay?docid=5420753830426590918&q=rockefeller+russo

Oikealla Nicholas Rockefeller. Edustava jätkä ei siinä mitään =)

www.jonesreport.com/articles/210207_russo.html

4 kommenttia

CodedLife

6.3.2007 09:22

Tieto on tehokas väline. Ihmiset eivät ole tyhmiä vaan tietämättömiä. Jos vain tätä voisi muuttaa...

Heinäluomaa ja Lipposta pitäisi selkeästi painostaa miksi he juoksevat Bildeberg-kokouksissa ja perätä vastauksia niiden sisällöstä. Emme ole äänestäneet heitä salaamaan meiltä asioita.

Muutama kunnon sanomalehti Suomeen lisää näiden roskalehtien lisäksi ei tekisi pahaa. HS ei ole yhtään parempi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CodedLife

6.3.2007 10:06

Totta, ei sanomalehteä tyhjästä nyhjästä. Ei muuta kuin huutamaan kadulle totuutta =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CodedLife

6.3.2007 13:36

Ja ei muuta kuin CIA:n suoralla lennolla kohti Guantanamo Baytä. Taas yksi terroristi sai ansionsa mukaan =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus