Debunkkausta

  • CodedLife

Pari niin mielenkintoista videota on ilmestynyt nettiin, jotka molemmat ansaitsevat huomiota. Eli mitä nöyremmin pyydän jokaista, joka lukee tämän blogimerkinnän katsomaan alla olevat clipit.

Ensimmäinen on fyysikko Steven Jonesin ja UL Laboratoriesin entisen työntekijän Kevin Ryanin haastattelu, jossa selitetään helposti ymmärrettävällä tavalla miksi WTC1 ja WTC2 -tornien romahdus on lähes mahdoton jatkumo tulipalosta ja lentokoneen iskeytymästä.

http://www.dailymotion.com/video/x1cvkz_911-truth-nist-report-debunked

Toinen on dokumentti, joka hiljattain esitettiin Iso-Britanniassa, joka selitää hiilidioksidin (CO2) yhteyden ilmaston lämpenemiseen. Yhteys dokumentin mukaan on todella olemassa, mutta päinvastoin kuin yleisesti esitetään. Lämpötilan nousu ei ole seurausta hiilidioksidin noususta vaan vice versa: Hiilidioksidin nousu tapahtuu lämpötilan nousun jälkeen ja vähenee lämpötilan laskiessa. Meret ovat surin hiilidioksidin luovuttaja ja sitoja. Kun lämpötila nousee meret sitomisen sijaan päästävät enemmän hiilidioksidia ilmakehään.

http://www.prisonplanet.com/articles/march2007/100307Swindle.htm

Täytyy itse myöhemmin tehdä vähän riisöörtsiä aiheesta, mutta tänään taitaa pokeri ottaa voiton!

Mukavat sunnuntai-iltapäivän jatkot! =)

PS. Uteliaisuus vei voiton ja kolmen minuutin etsinnällä löysin allaolevan värikaavion lämpötiloista ja co2:sta. Jos osaan tulkita sitä oikein niin alempi käyrä eli CO2 seuraa lämpötilaa eikä päinvastoin. Uskomatonta. Miksi en ole aiemmin tiennyt tätä? Jos jonkun mielestä oma tulkintani kaaviosta on pielessä niin korjatkaa minua yksinkertaista. Kasapäin löytyy myös taulukoita, jotka tukevat toista kantaa, joten mene ja tiedä mikä on totuus...olisinpa Erkki Nysten. Vaan tokkopa Erkkikään tietää.

http://www.warwickhughes.com/geol/img_LG31.htm

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus