Hiljaisuus lakkasi

  • CodedLife

Muutaman päivän tauon jälkeen ajattelin raapustaa tänne taas jotain. No mikään ei tietenkään ole muuttunut viikossa, maailma on edelleen yhtä sekaisin kuin ennen pääsiäistä vaikka totuuden tuulet puhaltavat kiivaimpina kuin koskaan aiemmin. Rosie O'Donnel teki rohkean teon ja tuli talkshowssaan julkisuuteen 911-epäilyksiensä kanssa. Tiesihän nainen mitä tästä seuraa ja Foxin Mr. hit-piece&propaganda Bill O'Reilly vieraineen vaatikin jo heti seuraavina päivinä Rosien hirttämistä maanpetoksesta. Mielenkiintoista on nähdä mitä Rosie seuraavaksi keksii ja mikä on hänen tulevaisuus tv-maailmassa. Sananvapaus on tosiaan vain sana jenkkilässä, ei yhtään enempää.

Toinen uutinen on se, että eräs professori huomasi joutuneensa terroristi-listalle sen jälkeen kun hän oli pitänyt Bush-vastaisen televisioidun puheen. Eipä tässäkään mitään uutta, mutta olisinko minä terroristi, jos esittäisin Halos-vastaisia mielipiteitä? Amerikassa on myös tavallista joutua terroristilistalle, jos on osallistunut rauhanmarsseille.

Mainio, hieman proosallinenkin juttu siitä mistä 911:sta oli kyse:

http://www.saunalahti.fi/wtc2001/Valenzuela.htm

Toivon että tavoitan blogini kautta edes yhden ihmisen, joka heräisi ja kiinnostuisi millaisessa maailmassa me elämme tai lähinnä millaisessa maailmassa meille kerrotaan elävämme.

Ja muistakaa:

"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win."

Mohandas Gandhi

Nyt pokerin kimppuun. Kiitos hei.

2 kommenttia

CodedLife

12.4.2007 18:16

Kiitokset mielenkiinnosta :)

Heh, ai agloco? Kymmenen liittynyt ja kaksi referral jäsentä. Laskurin mukaan reilut 300 kuussa tuloa, mutta viewbaria ei näy vielä missään :) Täytyy kait keskittyä pokeriin! Tai tehdä vaan perinteisesti töitä...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus