Mehiläiset katoamassa

  • CodedLife

Veikkaan, että harva suomalainen on lukenut mehiläisten katoamisesta. Ihme tämä ei ole sillä rakkaan kotimaamme media keskittyy lähinnä toissijaisiin aiheisiin kuten alkoholiveron nostaminen ja aamukaljan myynnin kieltäminen bensa-asemilla.

Anyways, mehiläiset ovat katoamassa. Useiden lähteiden mukaan USA:ssa hunajamehiläisistä on kadonnut 50 - 70 prosenttia ja nyt tämä outo ilmiö on levinnyt Eurooppaan.

Ellei joku ymmärrä niin kerrottakoon, että näillä pienillä otuksilla on erittäin tärkeä rooli ekosysteemissä. Albert Einstein totesi aikoinaan, että jos mehiläiset katoaisivat, ihminen selviäisi vain neljä vuotta.

Olisin itsekin kallistunut torjunta-aineiden tai geenimanipuloinnin puolelle kun syitä etsitään, mutta alla oleva artikkeli vinkkaa syyksi jotain ihan muuta.

Jutussa on muuten mielenkiintoinen maininta suomalaisesta tutkimuksesta, jossa kännykän vuosikymmeniä jatkunut käyttö lisää 40%:lla kasvaimen todennäköisyyttä sillä puolella päätä, jolla matkapuhelintaan pitää.

Ja tässä melko pelottava skenaario ja tietoisku kaikille kännyköiden ongelmakäyttäjille:

"Equally alarming, blue-chip Swedish research revealed that radiation from mobile phones killed off brain cells, suggesting that today's teenagers could go senile in the prime of their lives."

Jep, senilöitymisiin :)

http://news.independent.co.uk/environment/wildlife/article2449968.ece

PS. Ai niin, Winnipeg Sun kysyy, että voisiko sota "kansainvälistä terrorismia" vastaan olla huijaus? Hmmmm...voisiko, voisiko todella? :) Siis sehän on vain puhdasta sattumaa, että suurimmat öljymaat kuhisevat terroristeja, jotka haluavat tappaa meidät kaikki vapautemme ja demokratiamme takia.

http://www.winnipegsun.com/News/Columnists/Gleeson_John/2007/04/13/4002082.html

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus