Lisää kristallipalloja

  • CodedLife

Kun paljastui, että BBC oli uutisoinut WTC7:n sortumisen etukäteen, se räjäytti netissä valtavan keskustelun. Sen jälkeen kun paljastui, että myös CNN ja BBC:n sisaryhtiö olivat ennustaneet romahduksen samalla tavalla etukäteen, käynnistyi lumipalloefekti, jollaista ei vähään aikaan ole koettu 911-epäilijöiden keskuudessa.

WTC7 on alusta lähtien ollut se "smoking gun", johon 911 totuudenetsijät ja yksityiset tutkijat ovat vedonneet. Käyn pikaisesti läpi miksi:

1) WTC7 sortui vapaanpudotuksen nopeudella, alhaalta käsin, omalle jalanjäljelleen täsmälleen kuin kontrolloidun rakennuksen purkamisen lailla. Jos räjähdyspanosten asettaminen vaatii taitoa, suunnittelua ja aikaa, miksi tätä menetelmää käytetään, jos tulipalo tekee saman asian täysin ilmaiseksi?!

2) Silminnäkijät todistivat räjähdyksiä ennen romahtamista.

3) Sortumisen alussa nähdään kuinka rakennuksen keskiosa vajoaa kun peruspilarit siirretään pois toimittamasta elitärkeää virkaansa.

4) Poliisit, palomiehet, media tiesivät romahduksesta etukäteen.

5) Larry Silverstein, kiinteistön omistaja myönsi, että rakennus vedettiin alas (pull it). Termi, jota käytetään kun rakennuksia räjäytetään kontrolloidusti.

6) Teräsrakenteita käytetään juuri siksi, että ne kestävät hyvin tulipaloja

7) Alan ammattilaiset ovat kuvanneet sortumista täydellisenä kontrolloituna räjäytyksenä videon nähtyään.

8) mm. Google on järjestelmällisesti sensuroinut eli poistanut tai estänyt BBC uutisvideon lataamista Googlen videoihin.

9) BBC väitti, että alkuperäiset nauhat ovat kadonneet. Sellaista ei tapahdu!

10) WTC7:ssa oli CIA:n, FBI:n ja NSA:n toimistot.

Huomion arvoista on ettei valtamediat uutisoi tätä merkittävää käännettä WTC7:n osalta. Eräs norjalainen sanomalehti tosin teki poikkeuksen. Norjassa sanomalehdet ovat kirjoittaneet 911-tapahtumien kummallisuuksista aikaisemminkin. Se on todellista journalismia, jota pitäisi olla paljon enemmän.

Lähteitä ja artikkeleita:
www.prisonplanet.com

4 kommenttia

Ninka_

2.3.2007 07:00

Puuh. Olen ollut täysin tietämätön koko asiasta ( enkä ymmärrä, kuinka) joten teksti sai googlettamaan apinan raivolla yövuoron aikaan.

Ameriikka on ihmeellisyyksiä täynnä.Kuten myös Britannia, näemmä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CodedLife

2.3.2007 09:45

Niinkaus,

Et ole todellakaan ainoa. Jos media keskittyy Anna Nicole-Smith, Kuronen ja Britney -retosteluun ja yleisesti uutisoidaan aiheita vain yhdestä tai tietystä näkökulmasta, miten kukaan voi tietää maailmanmenosta. Esimerkiksi ns. Trilateraalinen komissio ja Bildenberg -tyyppisten ryhmien ajatuksena on, että länsimaalaiset on parempi pitää tietämättömänä todellisista maailman tapahtumista. Kieltämättä se on onnistunut hienosti. Televisio on yksi tehokkaimmista joukkotyhmennysvälineistä =)

Tietenkin on myös paljon ihmisiä, joita maailmanmeno ei voisi vähempää kiinnostaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CodedLife

2.3.2007 14:15

Aika hyvin pääsee perille asioista katsomalla googlesta Terrorstorm videon, jos kiinostusta riittää. Siinä luodataan aika hyvin, sensaatiohakuisesti tosin, taustoja hallitusten suorittamaan tekaistuun terrorismiin ja provokaatioihin, jolla sodat on helpompi aloittaa.

Miksi 911 on tärkeä? Siitä päivästä alkoi sota näkymätöntä vihollista vastaan, joka vaanii joka kulman takana. Vaikka lentokonekaappaajista suurin osa oli saudeja, jenkit ja koalitio hyökkäsi Afganistaniin ja Irakiin. Ja nyt jokainen, joka ampuu miehittäjiään takaisin on al-Qaeda-terroristi.

Hyökkäyssotaa on aika vaikea perustella, jos ei ole vihollista. Ja jos sitä oikeasti ei ole, se keksitään.

Tämä kuvio on niin vaikea hyväksyä, että mieluummin on helpompi uskoa, että muslimit haluavat tappaa länsimaalaiset meidän vapauden, demokratian ja naisten oikeuksien takia. Mutta kuka siihen todella uskoo?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus