Kun BBC:llä osattiin ennustaa

  • CodedLife

Jotkut saattavat olla tietoisia syyskuun 2001 terroristi-iskujen tuhoista WTC7:n osalta. Tämä 47-kerroksinen pilvenpiirtäjä sortui saman päivänä kuin tornit WTC1 ja WTC2. Rakennus olisi vielä pystyssä ollessaan kurottanut korkeamalle kuin monet suurkaupunkien pilvenpiirtäjät, joten mistään pikkutalosta ei ollut kyse.

Alkuun todettakoon, että WTC7:ään ei osunut lentokonetta. Se koki kuitenkin vaurioita ilmeisesti tornien sortumisen yhteydessä lentäneestä massasta. Teräsrakenteinen rakennus syttyi tuleen ja sortui eri lähteiden mukaan 6, 5 - 18 sekunnissa, suuri osa vapaapudotuksen nopeudella. Oman näkemykseni mukaan rakennus sortui kahdessa osassa, josta jälkimmäinen, suurin osa pilvenpiirtäjästä 6, 5 sekunnissa. Ensimmäisen osan romahdus alkoi sekunteja aiemmin, mutta mikä osa siinä sortui ei selviä videoista. Joka tapauksessa pilvenpiirtäjä tuli alas ilman pienintäkään vastustusta.

http://video.google.com/videoplay?docid=3664073116607499063&q=wtc7

Koskaan historiamme aikana ei teräsrakenteinen pilvenpiirtäjä ole sortunut tulipalon takia. Sinä päivänä sortui kolme. NISTin raportin mukaan WTC7:n sortuminen oli erittäin epätodennäköinen ja sille keksittiin viisi eri syytä. NIST saattaa ottaa vielä jatkossa yhdeksi selitykseksi mahdolliset räjähdykset rakennuksessa. Saa nähdä.

On olemassa vakuuttavia todisteita siitä, että joku tiesi etukäteen WTC7:n sortumisesta. Siitä tiedotettiin radiossa, poliisit tiesivät ja nyt on putkahtanut sellainen pommi ettei paremmasta väliä. BBC uutisoi WTC7:n sortuneen suorassa lähetyksessä ennen kuin rakennus oli todellisuudessa sortunutkaan. Reportteri vieläpä seisoo tuhonäkymä takanaan ja kertoo WTC7 sortuneen vaikka se näkyy edelleen taustalla. He jopa tiesivät, että syy on rakenteiden heikentyminen. Yht'äkkiä satelliittiyhteys menee poikkii reportteriin noin viisi minuuttia ennen todellista sortumista.

http://www.911blogger.com/node/6482

BBC on vastannut. Kyse oli vain virheestä. Kaikki olivat paniikissa ja väärää tietoa on voinut ujuttautua mukaan uutisointiin. Lähteet kuulemma tarkistettiin kuitenkin kertaalleen tai tuplana! Mutta mielenkiintoisin juttu ei olekaan se, että tapahtui virhe vaan se, että virhettä ei ollutkaan. He uutisoivat tapahtuman ihan oikein. Etukäteen!

BBC vastasi myös, että möhläyksen takia heillä ei ole enää nauhoja suurimman uutistapahtuman päivistä jäljellä. Yksi maailman isoimmista medioista ei osaa säilyttää nauhojaan. Priceless! Se eittämättä herättää lisää kummastusta tapahtumista päivänä, jolloin BBC:llä osattiin ennustaa.

http://www.prisonplanet.com/articles/february2007/270207bbcresponds.ht

4 kommenttia

CodedLife

2.3.2007 13:52

Totta, hämärää. Ja rakennus oli tehty kestämään vaikka usea kerros putoaisi pois. Nyt tulipalo oli kahdeksassa kerroksessa, mutta teräsrakenteet kestävät sillä toimistopaloissa lämpötilat eivät voi nousta niin korkeiksi, että teräs pehmenee tarpeeksi pettääkseen.

New Yorkin pormestari oli juuri rakennuksen turvallisuuden taki valinnut sieltä tilansa. Niin ja olihan siellä FBI, CIA ja NSA.

Hitto, kun aikani riittäisi niin haluaisin kirjoittaa blogin kyseisin päivän tapahtumista laajemmalla otteella, mutta kun tekemistä riittää muutenkin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CodedLife

2.3.2007 14:28

Ei ne ihan rekvisiittaakaan ole, mutta tietyllä tapaa kyllä ;) Lentokonekaappareista osa oli koulutettu jenkeissä. Se on tiedossa. Osaa oltiin seurattu jo pitkään, mutta heitä ei haluttu pidättää jostain syystä. Miksi?

Harva tietää sitä, että samana päivänä kuin iskut sattuivat oli useita sotaharjotuksia käynnissä, jossa simuloitiin täsmälleen samaa tilannetta mikä todellisuudessa kävi eli lentokonein tehtyä iskua WTC-torneihin. Sattumaa? Samaan aikaan oli ilmatilassa 20 "kaapattua" lentokonetta, joten sillä saatiin ilmapuolustus sekaisin. Oli epäselvää mikä kone kuuluu harjoitukseen ja mikä oli oikeasti kaapattu. Samoin on vaikea uskoa, että itsemurhakaappaajat jättävät itsemurhaviestejä lentokentän parkkipaikalle.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CodedLife

2.3.2007 14:37

Ai niin, pakko sanoa vielä, että itsemurhaviesti löytyi lentokentän parkkipaikalta Mr. Attan autosta, tarkemmin matkalaukusta. "Ai niin, mähän olen itsemurhaa tekemässä. Mihin mä tätä matkalaukkua tarvitsenkaan? Hölmö terroristi-minä!"

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus