Mehilästen kato jatkuu eikä syystä tietoa

  • CodedLife

Hunajamehiläiset jatkavat katoaan.

Eräs tuttuni kertoi vihaavansa ja pelkäävänsä mehiläisiä ja sanoi, että hänen puolestaan koko mokoma laji voisi kuolla pois. Ironista, että niin on todella tapahtumassa. Hänelle asia oli kuulemma yhdentekevä sillä hän ei voi sietää edes hunajaa (tietty marinaadi kuulemma on ihan hyvää).

En moiti tuttuani sillä mehiläisten pelko voi liittyä ihmisen primitiivisiin vaistoihin. Eredyin mainitsemaan, että Einstein oli kirjoittanut: jos mehiläiset katoaisivat ihmisellä olisi 5 vuotta aikaa jäljellä. "Nyt faktoja kehiin, aivan sama mitä Einstein on sanonut". Totta, Einsteinilla oli kuulemma vaikeuksia sitoa kengännauhojaan, mutta suhteellisuusteorian keksijällä voi olla muita apuja paikkaamassa käytännön avuttomuutta.

No oli miten oli. Fakta on, että jopa yksi kolmasosaa (jopa enemmän) maailman ruuan tuotannosta vaatii kasvien pölyttämistä, jolla mehiläisillä on tärkeä rooli. Jos nämä veijarit katoavat olemme niin sanotusti urinaadissa.

http://www.rochester.edu/currents/V35/V35N11/story06.html

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:21

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus