Osama

  • CodedLife

Osama bin Laden on myytti. Minua on pitkään huvittanut kuinka munuaisvaivoista, diabeteksestä ja erilaisista loukkaantumisista kärsivä bin Laden onnistuu pakoilemaan maailman tehokkainta tiedustelupalvelua ja sotilaskoneistoa. Voin kuvitella sieluni silmin kuinka Osama karauttaa Zorron lailla muulinsa selässä pakoon aina iskujoukkoja ja pommeja jossain Afganistanin ja Pakistanin vuoristoissa. Dialyysikonekin tulee jouhevasti mukana!

Jos jotkut todella seuraavat mitä Bush päästelee suustaan niin voimme muistaa vuoden 2001 aikoihin kuinka Bushin ykköstehtävä oli ottaa Bin Laden kiinni elävänä tai kuolleena. Paria vuotta myöhemmin hän sanoi, että häntä ei juurikaan kiinnosta missä bin Laden on eikä vaivaa päätään asialla.

http://www.whatreallyhappened.com/osama_dead.html

Enää ei bin Laden kiinnostanut, mutta nyt kun vaalit ovat tulossa kiinnostus nousee taas. Tuote oli vanhetunut vaikka "uusi" bin Laden nauha ponnahtikin ilmoille toissa päivänä.

Irakin sotakin on vain tuote Bushin ja Cheneyn valetehtaalta. Aluksi tuote myytiin meille Saddam uhalla ja joukkotuhoasepelotteella. Kun vanhalle tuotteelle halutaan uusi nimi se tapahtuu asteittain. Vanhan nimen alle kirjoitetaan pienellä uusi nimi ja vanhan nimen kokoa pienennetään vähitellen. Irakin sota ei enää ole Saddamista, ei joukkotuhoaseista vaan Irakin al Qaedasta - sitä ennen se oli tahoista, jotka järjestivät 911:n, terroristeista. Ja sittemmin tosiaan Irakin al Qaedasta. Australian puolustusministeri tosin jo antoi lausunnon missä hän kertoi Autralian olevan sodassa öljyn takia.

Tuotteen nimeä ei voi muuttaa noin nopeasti. Sen korjasti nopeasti Australian pääministeri.

Loppuun vielä uusi havainnollistava video WTC7:stä - This Is an Orange.
http://video.google.com/videoplay?docid=3898962504721899003

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus