Toistoa

  • CodedLife

4 kommenttia

Kizzy

16.9.2009 23:34

Kaverini tutustutti mut viikonloppuna yhteen Zeitgeist-leffoista -tuota 911-päivää kun taas maailma kaikessa mediassa kertasi. Kieltämättä ajatuksia herättävää faktaa sieltä kumpusi... Eikä pelkästään wtc-tornien kohtalosta vaan yleisesti siitä mikä ylipäätään mahtaa olla täällä sitä "faktaa" lähtien uskonnoista aina median viihdeteollisuuteen... Kiinnostavia asioista... Ihan nostaa se Nuori Kapinallinen minussa päätään ja täytyykin perehtyä samojen tekijöiden aineistoon lisää... Herraa siellä puolen ruutua nämä asiat myös näköjään kiinnostavat... :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CodedLife

17.9.2009 08:49

Sepä se. Mikä on on faktaa ja totuus. Valtaapitävä instanssi ja sen kontrolloima media luovat "todellisuuden" omien tarkoitusperien ja tavoitteiden saavuttamiseksi. Kun sen oivaltaa, alkaa näkemään miten massoja ohjaillaan. Ei kyse ole edes salaliitosta vaan näin asia vaan. Kun jotain tapahtuu sille on aina syynsä. Meille kerrotaan ongelma, syy ja tarjotaan "ratkaisu". Hyvänä esimerkkinä vaikka Afganistan. Uskooko joku todella, että olemme siellä vapauttamassa maata Talebanin alta. Naurettava ajatus.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kizzy

17.9.2009 09:25

Niin ja näiden kansainvälisten kieroilujen lisäksi on viime aikoina tietysti myös nämä suomalaiset kieroilut alkaneet nostaa päätään. Täällä lintukodossahan ei tietenkään ole ollut mitään korruptiota yms. pahisten harrastamia juttuja... Vaikka nuo lahjusasiat tietysti ovat täällä aika pientä mittakaavaa, vahvistaa se kuitenkin sitä että olemmekohan Suomessa myös vähän liian hyväuskoisia... Mitä vikaa voisi pienessä hyvinvointivaltiossa olla...? Raha se pyörittää asioita täälläkin maailmankolkassa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus