Fantasiat

  • Oooih

Ah, tuolla keskusteluissa on meneillään keskustelu naisten unelmamiehistä. Itselleni nuo ovat sellaisia ihania päiväunia. Siis hieman sama asia kuin kahvilassa katselee toinen toistaan herkullisemman näköisiä leivoksia. Ja kuten niiden leivosten, on niiden päiväunimiestenkin hyvä pysyä siellä lasin takana.

Itselläni oli nuorempana vakava univormufetissi. Sen seurauksena poliisit saivat pään kääntymään paikassa kuin paikassa. Hymy nousi huulille sensuroitujen ajatusten seuraksi. Kunnes menin tekemään elämäni virheen. Menin treffeille poliisin kanssa. Jo muutaman minuutin keskustelun jälkeen mietin, että voisikohan sen pyytää olla hiljaa ja vaan olla komea. Ah, jotkut miehet ovat vain katselemista varten.

Sama tilanne on noiden unelmamiesten kanssa. Omalla ”unelmamies ikilistalla” ovat vuosia olleet Bono, Michael Stipe, Liam Neeson, Ewan McGregor, Russel Crowe...huoh. Ja jotta jotain päiväunia edelleen saisin unelmoida, niin en todella lue ainoatakaan juttua kyseisistä ihmisistä. Pidän mielikuvani ja kermaleivokset lasin takana. Turvassa, kaukana todellisuudesta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus