Blogi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on merkkipäivät.

Kissaveljekset 1 vuotta  1

Kissaveljekset täyttivät perjantaina vuoden, ovat siis täysikasvuisia kolleja nyt. Veljeksillä on vaan eroa, toinen on tummanharmaa, hiljainen, kiltti ja rauhallinen. Toinen on oranssi, kovaääninen, vähemmän kiltti (Karvisen tyylinen ja näköinen) ja energinen. Tämä oranssi ei myöskään pelkää vettä, on aina syliin tulossa, inhoaa yksinoloa ja on ovella vastassa aina. Melkoinen koirakissa siis. xD
Molemmat tärkeitä, minun ilopillereitä. <3 <3


Rauhallista Joulua  1

Joulun vietto alkoi jo eilen, vietiin kynttilät haudoille, olipas kylmää, pakkasta melkein 30 astetta. Sitten vähän siivosin ja illalla kävin saunassa. Kohta sitten onkin aika mennä jälleen saunaan, sitten alkuillasta jouluateriaa lämmittämään. Huomenna syödään sitten vielä toinen jouluateria ja tapanina on kylässä käyntiä. Eli joulunvietto kestää neljä päivää. Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2011 kaikille, tässäpä oma joululaulusuosikkini vuodelta 1994, esittäjänä Mariah Carey http://www.city.fi/antitv/klippi/26899/ :)







Suomi-neito täytti 90 vuotta  1

Suomi-neitokin täytti sitten 90 vuotta. Katsellessa tuota Talvisota-dokumenttia tuli mieleen, mikä Suomessa on parasta. Se on se, että täällä ei ole koskaan päässyt diktaattorit valtaan, ei fasistiset eikä kommunistiset. Ja tuossa 1930- ja 1940-luvuillahan se oli lähellä. Mutta Suomi taisteli ja vapaus säilyi, olihan siellä minunkin ukit mukana (ja toinen edelleen elossakin). Se on Suomessa parasta, demokraattinen ja vapaa maa jossa saa sanoa ja tehdä mitä haluaa!