Pienipalkkaisille taas korotus

  • Tulikettu36

Taas saavat kansanedustajat lisää rahaa. Ovathan toki nuo pienipalkkaiset tuon tasokorotuksen ansainneet, 300-600 euroa kuussa lisää. Edellisestäkin korotuksesta kuitenkin kuukausikaupalla aikaa!
Toisien sitä pitää elellä 490 euron kuukausitulolla, josta vielä 98 euroa otetaan veroihin! Tulihan tuohon toki 6 euron vuosikorotus, ei kata edes hinnankorotuksia. Autoetuja ei tietenkään ole ja kännykkälaskunkin joutuu itse maksamaan. Ei sitä lähetelläkään satoja tekstiviestejä strippareille tästä osoitteesta.
Jos edes yrittäisivät töitä hoitaa tännekin päin Suomea, olisin valmis vaikka heti maanantaina menemään. Mutta nuo valtiovallan toimet ovat olleet kyllä päinvastaisia. Omistaja kun ei katsos voi puuttua asioihin. No kukas sitten voi?
Kun ei mitään odota, niin ei pety... :/

1 kommentti

Tulikettu36

16.3.2008 00:59

Jooh, tällä erää "vasta" neljä kuukautta ollut työtön, saa taas kolikoita laskeskella että ruokaan riittää rahat. No eihän ne riitä silti, pitää vipata... :(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus