Työt lopussa

  • Tulikettu36

Tänään sitten kuulin, että on minunkin työt lopussa. Olen kyllä määräaikainen, mutta ymmärsin aiemmin että olisi toinen vuosi vielä tulossa. Nyt sitten onkin rahat loppu (kun ei saa enää isoa työllistämistukea), vaikka uutta väkeä tulee koko ajan lisää. Menipä luottamus sitten siihenkin työantajaan. :/
Ja mistäs sitten löydät uuden työpaikan...:(

4 kommenttia

Flash-Bang

9.6.2009 02:53

Niin tuttua, niin tuttua, nykyaikana. Jos ei tueta niin kaadutaan ja jäädään tuleen makaamaan koska muutakaan ei ole eikä sallita. Yksinäsi et saa edes ryömiä tai haitolle kannetaan kiviä. Työnantajat käyttävät häpeilemättömästi hyväkseen tukisysteemiä. Toisen vuoden tuki on niin pieni ettei kukaan hullu sillä halua käydä orjana.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Siia75

9.6.2009 08:48

Jaksamisia, tuo on paska paikka. Itseltäni ei jatkettu työsopimusta kun olin ollut melkein kymmenen vuotta määräaikaisena eräässä firmassa.

En muuten tehnyt päivääkään töitä vanhalle työnantajalle ilmoituksen kuultuani, sen verran otti pataan. Jos minua ei kerran tarvittu enää parin kuukauden päästä, tuskinpa tarvitsivat silloinkaan. Tiedän kyllä miksei sopimustani jatkettu. Tiputin valurautapadan varpailleni ja varpaani murskaantui viiteen osaan. Olin pitkään sairaslomalla. Hyödytön siis. Vähän toisella tittelillä tilalleni palkattiin toinen. Eihän minua enää tarvittu ;)

Mutta mutta... Nyt olen vakituisessa työsuhteessa (en ollut päivääkään työttömänä) helvetin paljon vaativammissa tehtävissä ja viihdyn loistavasti... Siis, hyvinkin voi käydä joten häntä pystyyn!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Viuhtis

9.6.2009 22:23

Mullekin kävi saman tapaisesti, olen ollut töissä tosin vain kolme kuukautta, mutta jo ensimmäistä työsopimusta kirjoitettaessa sovittiin, että jatkoa seuraa, pitää vain olla päivä työttömänä, kun olisin mennyt yhtä virkavapaata sitten tuuraamaan..
No, nyt sain kuulla, kun kävin itse kyselemässä asiasta, että työsopimustani ei jatketakaan, joku ylempi taho oli päättänyt, ettei minua otetakaan tuuraamaan sitä virkavapaata, kun ei ole alan koulutusta. Joo, vähän vituttaa..
Jaksamisia!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tulikettu36

9.6.2009 22:33

No jooh, sen verran otti päähän että olinpas tänään ensimmäisen kerran omalla lomalla tuossa työpaikassa! Huomenna menen kuitenkin, muutamaksi päiväksi, otan kesäloman työsuhteen päätteeksi, ei oikein intoa enää.
Mutta eipäs tuo ole edes pahin juttu, olin yhdessä paikassa kuusi vuotta ja aina määräaikaisena. Sitten yksi kerta ei jatkettu ( ei ole rahaa, mutta tulipas uusia tyyppejä tuella sinnekin), sanoi että tule myöhemmin uutena työntekijänä kysymään. Vastasin että ei, enkä ole sen jälkeen mennyt ( joulukuussa 2001 päättyi).
Sellainen vaan harmittaa, etten pääsee liiton päivärahalle. Olen ollut vuoden töissä, liiton rahaan riittää 8 kk kahden vuoden aikana. Paitsi, jos on työllistämistuella niin kertyy vaan puolet! Eli taas rangaistaan vaikka asiallisesti asiansa hoitanut.
Täällä päin muuten todella hankalaa töitä löytää, moni työpaikka lopettanut viime aikoina. :/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus