Rapsakkata

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2010.

Pääministeri Vanhanen ja Finngate - skandaali  1

Pääministeri Vanhasen kihlattu Sirkka Mertala toimi aikansa kuin sattumalta Tapiola-yhtiöissä Björn Wahlroosin siskon alaisuudessa. Markkinoiden pakollisia eli lakiin perustuvia vakuutuksia yrityksille.

Siinähän ei ollut maan tavan mukaan katsottuna mitään jääviyskohtia, jos ajatellaan, että pääministeri Matti Vanhanen oli päättämässä useita muun muassa Tapiola-yhtiöihin liittyviä asioita hallituksessa. Vuodesta 2003 alkaen.

Joten akseli vakuutusala, hallitus, eduskunta ja EU vaatii täydellisen läpivalaisun. Siksi juuri nyt mitataan koko laillisuusvalvonnan uskottavuutta.

Toivottavasti asiat pengotaan nyt perusteellisesti, kuten oikeuskansleri Jonkka on antanut julkisuudessa ymmärtää. Myös miljardien eurojen suuruisten tulonsiirtojen kannalta.

Selvittelyyn pitää siten nostaa myös pitkäkestoiset tasavallan presidentin kuin nelikannan ja eduskunnan sekä valiokuntien toimet.

Apparatsikki Timo Tuovisesta on hyvä aloittaa:
http://ajankuva.blogspot.com/2010/01/nimeni-on-tuovinen-timo-tuovinen.html

...unohtamatta ollenkaan vaalirahaskandaalin lukuisia muita edelleen selvittämättömiä haaroja..


Akku loppuu....  1

Nokia disconnecting people?

Varsinkin, jos uutta ilmaista kartta- ja navigointipalvelua hyödyntäessä sekä tien päällä ollessa huomataan akkulaturin johto jääneen kotiin, kun akku loppuu.

No se harmina pienemmästä päästä, koska eilisen Nokian julkistuksen yhteydessä ei ole ainakaan omiin silmiin osunut se, että mitä kaikkea tietoa käyttäjän sijaintipaikoista kerätään puhelimen mahdollistamien yhteyksien kautta.

Lex Nokian voimaantulon myötä ei liene poissuljettu se, että työpaikan vaihtoa uumoilevien pitään "unohtaa" työsuhdeälykännykkänsä duuniin, kun on menossa mahdollisiin haastatteluihin uuden työnantajan kanssa.

Toisaalta paikkatiedon siirtyminen kännykästä hälytystilanteissa suoraan hälytyskeskusten karttapohjiin auttaa avun nopeampaa paikalle tuloa.

Varsinkin, kun hälytyskeskusten toimialoja ollaan rutkasti suurentamassa ja täsmällen samoja katuosoitteita saattaa olla eri paikkakunnilla useita.


Pääministeri Paavo Väyrynen  1

Uskokaa tai älkää nyt sai keskustan puheenjohtajakamppailu kunnon lähtölaukauksen.

Väyrysen uudistajan rooli jää nähtäväksi. Muuten 1960- ja -70 luvuilta kumpuava ja keskustan jalostama maan tapa uhkaa jatkua. Varsinkin vaalirahoituksen avoimuudessa.

Mielestäni Väyrynen voi omalta osaltaan aloittaa kertomalla oman voitokkaan vaalikampanjansa rahoittajat vuoden 2004 eurovaaleista.

Oman rahan osuus oli Väyrysen ko. vaalikampanjan rahoituksessa poikkeuksellisen suuri - 47 091,30 euroa. Joten siitä ei otsikoita revitä.

Sitten tullaan vaalirahoituksen sidonnaisuusosuuteen, joka on monilla keskustan kansanedustajilla ja ministereillä poikkeuksellisen suuri.

[/b]Tuki etujärjestöiltä, säätiöiltä, yhdistyksiltä ja vastaavilta[/b]
Suomen Puolesta ry.

Kyseessä on yhdistys, joka on saanut tuloja muun muassa 6 267,-
kirjojen ja taulujen myynnillä sekä pieniä lahjoituksia yhteisöiltä ja yksityisiltä

Yksityisiä henkilöitä ei tarvitse nimien osalta paljastaa, mutta kaikki muut kylläkin. Jos Väyrynen on myös teoissaan uudistaja.

Lakihan ei ole tälle Väyrysen teolle olle millään tavalla esteenä:
http://vivalarevolution09.wikispaces.com/message/view/Etusivu/15026766


JESS! sofistikoidulle piereskelylle  3

En ole sunkaan vapaan ja pidikkeettömän piereskelyn kannattaja.

Toivon kuitenkin, että luonnollisesta rupsuttelusta tulee myös naisille hyväksyttyä toimintaa. Varsinkin vapaalla ja kotona oltaessa.

Tiedä vaikka jonain päivänä lentokentillä on tarkoitusta varten suunnitelut tilat. Eräänlaiset Fart-Lounget.

Ei sitä, etteikö työpaikan WC:t sovi piereskelyyn, mutta intimiteetin säilyttäminen on kokemusteni mukaan hankalaa. Varsinkin, jos itsellä on alan termejä lainatakseni; hyvin ilmava päivä.

WC-tilojen sijainti toimistotilojen välittömässä läheisyydessä tai kulkuaulojen läheisyydessä on omiaan tekemään luonnollisen pierun pidättelystä epämukavan ilmiön tai sitten poistumisen suhteen joutuu odottelemaan, ettei tule tunnistetuksi.

Ehkäpä jonain päivänä yleisten tilojen osana on vihreällä merkittyjä kohtia, joiden akustiikka ja ilmanvaihto antavat armeliaan vaihtoehdon sivistyneelle piereskelylle. Myös naisille.


Huumetestit eduskuntaan  1

Koska eduskuntalaitos edustaa läpileikkausta kansastamme, niin ehdotan Tony Halmeen muistoa kunnioittaen ja aikanaan viljelemiä ajatuksia jalostaen seuraavaa.

Iltalehteä kustantavan Alma Median laskuun valitaan avoimen EU:n kilpailutuksen jälkeen ulkomainen toimija, jolta tilataan yllätystestit kaikille kansanedustajille, ministereille, valtiosihteereille ja kansliapäälliköille.

Yllätystesteillä selvitetään mahdollisten huumeiden ja/tai lääkkeiden sekakäyttäjien määrät valtaeliittiimme joukossa.


Piereskelevät missit tulevat  2

Toivottavasti uuden ajan missit saavat näyttää esimerkkiä paukkuja pidättelemään joutuneille vanhemman ikäpolven kanssasisarilleen.

Itse olen ihmetellyt sitä, että tutussakin porukassa miesten piereskely on jotenkin hyväksyttävämpää. Naiset joutuvat poistumaan vaivihkaa muualle, koska se ei vaan sovi, että nainen pieree tasaveroisesti miehen kanssa. Joskus jopa kovemminkin.

Yhtenä tosi-tv:n efektinä esitän tulevaan Miss Suomi - kilpailuun seuraavanlaisen lisäkilpailun.

Aamulla autenttiset vessassa käynnit kuvataan, mutta näytetään ruutu muuten pimeänä ja sensuroimattomalla äänimaailmalla varustettuna.

Sitten yleisö saa äänestää tekstiviestillä tai puhelinsoitolla kenestä missiehdokkaasta tulee pelkän aamunavausäänien perusteella Miss Äänimaailma 2010.

Voittaja paljastetaan, muttei hänen henkilökohtaista vuoden 2010 saundimaailmaansa.

Mikä parasta, niin seuraaviin missikissoihin asti erilaisilla video- ja audiokanavilla raikuvat koosteet poistavat tehokkaasti näkymättömiä esteitä sukupuolten välisen yhdevertaisen pieremisen tieltä.


Tony Halmeen kuolemasta  2

Kovan tason julkisuuden henkilö on poistunut keskuudestamme, jonka lapsuus ja nuoruus olivat hänen omien kirjojensa perusteella vaikeat. Uskaltaisinpa sanoa vittumaiset.

Lähtökohtiin nähden Tony hankki maineensa kovalla työllä ja omilla ansioillaan.

Tunnustan tunteneeni hänet vain hänen kirjojensa ja tiedotusvälineiden luoman tietouden kautta. Hyvin etäisesti, mutta kuitenkin jotenkin niin läheisesti.

Tony Halme oli kova suustaan ja suuri show-maailman mies. Myös politiikassa. Valitettavasti mopo lähti keulimaan liian kovaa ja lopputulosten surullisuuden tiedämme nyt kaikki.

Toivon ainakin, että ainakin Tony Halmeen suorapuheisuuden perinne tulee jatkumaan jossain muotoa siellä, missä erilaiset ihmiset kohtaavat toisiaan. Elontiellä.

Erilaisuudessa ja sen arvostamisessa sekä sopivan suhteisessa ymmärtämisessä piilee aina aidon kehittymisen siemen.

Vaikka monesta asiasta olinkin eri mieltä kanssasi - R.I.P. Tony Halme.


Baltic Prinscessillä  1

Maalaispoikakin pääsi tutustumaan Baltic Princessiin. Oli hienoa huomata. että meistä suomalaisista pääsee tuollaisissa oloissa myös iloisempi puoli essiin.

Kiva oli päästä hyvien kavereiden kaa matkalle ja messiin. Yksi unelmanikin toteutui...

Sain laulaa karaokessa Salmisen Simon tunnetuksi tekemän Rotestilaulun. Täydelle ravintolasalille.

Anteeksi vaan kuulemaan sattuneille, sillä lauluääneni on ihan oikeasti karmea.

Vaan tästä reissusta se viidenkympin villitys käynnistyi. Tai sitten ei.


Sellon murhaajasta Iltasanomissa  2

Huomenna ovat varmasti lehdet täynnä ko. aihetta. Mikäli poliisin epäily joukkomurhan motiivista pitää paikkansa, niin pimeä on ihmismieli.

Työntekijöiden joukkosurma Sellossa oli kosto:
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1847420

Kaikki Iltasanomien uutiset aiheesta:
http://www.iltasanomat.fi/arkisto/espoon%20sellon%20surmat/1846014

Ja paljonko vastaavanlaisia hörhöjä hiippailee vapaana?


Sellon murhaajasta Nelosella  1

Varmistan vaan, että nämä tiedot ovat aiheesta kiinnostuneiden saatavilla.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nelosen uutiset haastatteli Ibrahim Shkupollia Kosovossa 2008

Nelosen uutisten toimittaja Niko Nurminen ja kuvaaja Esa Syväkuru tapasivat Ibrahim Shkupollin Mitrovicassa helmikuussa 2008, kun Kosovo juhli itsenäistymistään.

Shkupolli oli matkustanut kotimaahansa yhdessä muiden Suomessa asuvien Kosovon-albaanien seurassa. Kuvausryhmämme tapasi Shkupollin sattumalta.

Katso videolta ote haastattelusta.

Koko haastattelu nähtävissä Nelosen nettisivuilla tänään klo 19.

http://www.nelonen.fi/?vt=video&vid=57025
* kesto 1,04

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nelosen kuvaaja kertoo Shkupollin tapaamisesta

Nelosen uutisten toimittaja Niko Nurminen ja kuvaaja Esa Syväkuru tapasivat Ibrahim Shkupollin Mitrovicassa helmikuussa 2008, kun Kosovo juhli itsenäistymistään. Kuvausryhmämme tapasi Shkupollin sattumalta.

Videolla Nelosen uutiskuvaaja Esa Svväkuru kertoo tapaamisesta lisää. Minkälainen mies Shkupolli haastattelun perusteella oli? (Kuvaaja: Miika Salminen, Toimittaja: Faye Lawson).

http://www.nelonen.fi/?vt=video&vid=57040

* kesto 2,16