Rapsakkata

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2019.

Etsintäkuulutus ehdokkaasta  1

Etsin näin kohteliaimmin eduskuntavaaleissa ehdolla olevaa ehdokasta, joka ymmärtää mobiiliflaijerissa olevan aiheen tärkeyden yhteiskuntarauhan kannalta tarkasteltuna. Sekä osaa esittää siihen tarvittavat korjauskeinot sekä pitävän aikataulun.

Ehken yhteiskuntarauhan kannalta se tärkein aihe.
Ehken yhteiskuntarauhan kannalta se tärkein aihe.

Itseäni kiinnostaa löytää sopiva ehdokas ja puolue/valitsijayhdistys; jolla riittää voimia ja rohkeutta; etenkin kirjallisesti ja suljetusti toimivan; kafkamaisen vakuutusoikeusjärjestelmän täysremontin käynnistämiseen ja loppuun saattamiseen.

Tärkeintä on mielestäni se, että vuoden 2019 aikana eduskunnassa istuu enemmistönä kansanedustajia, jotka tietävät, kuinka suomalaisten ihmisoikeuksiin ja oikeusturvan toteutumiseen tosielämässä, liittyvät asiat laitetaan; perustuslain, Euroopan ihmisoikeussopimuksen ja eurooppaoikeuden velvoitteiden toteutumisen kannalta tarkasteltuna kuntoon.

Hieman sarkastinen vaalihymiö.


Valeoppositio  1

Joko perussuomalaisten puoluejohto on valmis puhumaan seuraavista mobiiliflaijerin aiheista ääneen? Kuten vakuutusoikeus, vakuutuslakimiesjärjestelmä ja oikeusvaltioperiaatteet Suomessa.

Miksei oltukaan 2015 tosimielellä liikenteessä?
Miksei oltukaan 2015 tosimielellä liikenteessä?

Joten. tämä perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon lupaukseksi tulkittava; kutkuttelee monia niistä, jotka ovat miettineet sitä, että kannattaako enää äänestää. Siis ollenkaan.

”– Olemme analysoineet tilanteen. On ihan selvää, että toiseen samanlaiseen takinkääntöön tai äänestäjien pettämiseen ei ole varaa. Meillä ei ole mitään tarvettakaan sellaiseen, koska nykyinen puoluejohto on tosissaan niiden asioiden takana, joita se ääneen esittää.” Lähde: Lapin Kansa 5.3.2019 – Perussuomalaiset tähtää suurimmaksi puolueeksi: "Toiseen samanlaiseen äänestäjien pettämiseen kuin Timo Soinin kaudella ei ole varaa"

Jos huomaat, että tämän bloggauksen aiheista aletaan puhumaan perussuomalaisten puoluejohdon toimesta ääneen, niin vinkkaa kohteliaimmin tännekin. Lämmin kiitos avustasi.

”Perussuomalaiset 2019”
Julkaistu maaliskuu 4, 2019

”Tämän bloggauksen mobiiliflaijereissa pitää nähdä uusien mahdollisuuksien siemensäkki. Termejä valemedia ja valelääkäri on viime vuosina avattu eri kanteilta. Joko mahtaa olla valeopposition vuoro?

Nimittäin. Nykymuodossaankin perussuomalaiset ovat edelleen monelle suomalaiselle; se surullisen kuuluisa viimeinen oljenkorsi. Vaikkei välttämättä kaikesta muusta heidän toiminnastaan ja toimintatavoistaan olisikaan samaa mieltä. Tosin nykymenon jatkuessa perussuomalaistenkin äänestäjä saa taas sellaista, mitä ei ole äänestäessään tilannut eikä halunnut.

- -

”Nämä kohta seuraavat, edelleen avaamattomaan isoon kuvaan liittyvät, aihekokonaisuudet kiinnostavat ainakin yhtä miljoonaa äänestäjää! Mikä mahtaa olla perussuomalaisten todellinen asenne niiden korjaamiseen, jos ja kun se pääsee toisen kerran hallitukseen?

SISÄLLYSLUETTELO
Perussuomalaiset ajan hermolla 2013 – 2015
Perussuomalaisten tarjoilemat sytkäytykset jatkuvat
Siniset syyllisiä nukkuvien kasvuun?
Kolme avainkysymystä perussuomalaisille 2019
Perussuomalaisia OSE – järjestelmässä 2018

Ensin lähihistorian katsaukseen.”

* * *

Eikä tuossa kaikki.

Wikipediasta ei löydy vielä määritelmää valeoppositiosta. Valelääkäri ja valemedia sieltä kyllä löytyvät.

Joten voisiko valeoppositio olla sellainen, että valeoppositio ja sen edustajat tekevät hallitukseen päästyään ihan toisia asioita, joita se ja he ovat hallitukseen päästäkseen väittäneet äänestäjille ajavansa.

Joten jos näin on, niin onko mitään enää tehtävissä? Kannattaako äänestää?

Minun mielestä kannattaa, kunhan joku vain uskaltaa ja saa; paljastaa viimeinkin jokaisen puolueen ja valitsijayhdistyksen takana olevat ekosysteemit sekä niiden arvopohja ja arvot.

Näin vähän puhutusta aatepohjasta; kertoi kokoomuksen kansanedustaja (2011-2015) Lasse Männistö, joka siirtyi keväällä 2015 terveyspalveluja tarjoavan Mehiläisen terveydenhuollon ulkoistuksista vastaavaksi johtajaksi.

"Poliitikot arvostavat hyvin paljon vahvaa aatteellista pohjaa. Muutenhan tämän koko homman voisivat hoitaa koneet.

Jos sitä aatteellista pohjaa ei ole, ei oikein vuosienkaan jälkeen osaa sanoa, onko tyyppi lintu vai kala?"

Lähde: Helsingin Sanomat printtilehti 9.4.2017 sivu A 21 - "Kuntapolitiikassa pitää osata takinkääntö".

Joten joko politiikan iso kuva ollaan valmiita avaamaan? Esimerkiksi oheisen mobiiliflaijerin mukaisin kytkentäkaavioin.

Kenellä todellinen valta on?
Kenellä todellinen valta on?

1990-luvun Helsingin Sanomien mainosslougania mukaillen ja kerraten;kansanvalta ei voi toimia, jos kansa ei tiedä.

Vaalihymiö.

Voisiko tuon ison kuvan kytkentäkaavioiden avaaja olla; tähän mennessä nähdyn perusteella siniset ja Timo Soini?

Toinen vaalihymiö.