Rapsakkata

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2020.

Tapaturmavakuutuskeskus kutsuu  3

Työtapaturma- ja ammattitautilain mukaisiin korvausasioihin liittyen, Tapaturmavakuutuskeskus (TVK) kutsuu suomalaisia Helsinkiin. Kyseessä on harvinainen ”Vakuutuslääkärin rooli työtapaturman korvauskäsittelyssä” - yleisöluento 27.1.2020 Tapaturmavakuutuskeskuksen järjestämänä.

Vakuutuslääkärin rooli työtapaturman korvauskäsittelyssä
Vakuutuslääkärin rooli työtapaturman korvauskäsittelyssä

Toivottavasti mahdollisimman moni omakohtaista kokemusta omaava pääsee osallistumaan yleisöluennolle. Kuuntelemaan, keskustelemaan ja verkostumaan.

Huomaathan sen, että ilmoittautuminen pitää tehdä 22.1.2020 klo 16.00 mennessä Tapaturmavakuutuskeskuksen nettisivulta löytyvän ilmoittautumislinkin kautta.

Osallistujille tiedoksi, että yleisöluennon lopussa olevaan keskustelua osuuteen liittyviä yleisökysymyksiä kannattaa miettiä etukäteen. Kirjoittaa ne puhtaaksi ja varustaa omilla yhteystiedoilla.

Yleisökeskusteluaikaa on aina rajallisesti ja kaikki eivät pääse kysymään. Näin voitaneen sopia jo näin ennakkoon, että Tapaturmavakuutuskeskus kirjaa ja julkistaa kaikki tilaisuudessa suullisesti sekä kirjallisesti esitetyt ja jätetyt kysymykset. Sekä antaa niihin nettisivuillaan helmikuun 2020 aikana, kirjalliset vastaukset, joihin ohjaavat linkit jaetaan myös Tapaturmavakuutuskeskuksen some-kanavilla.

Näin toimien luottamus vakuutusjärjestelmän hyväksyttävyyttä (legimiteetti) kohtaan saattaa lähteä parantumaan, kun nähdään, että mieltä painaviin kysymyksiin vastataan.

Eikä tuossa kaikki.

Jos aiheen iso kuva kiinnostaa Sinua, niin tässä tulevat Tapaturmavakuutuskeskuksen kutsun mobiiliflaijeriin liittyvät linkit. Ole hyvä.

Vakuutuslääkärijärjestelmän kehittämisen neuvottelukunta
- Julkaistu 30 lokakuun, 2019

#OnSovittuEttä #Suomi100oikeusvaltio
- Julkaistu 1 joulukuun, 2017

Korkein hallinto – oikeus | Osat 1/5 - 5/5
- Julkaistu 20 joulukuun, 2015