Rapsakkata

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2020.

Rakithon käsittely

En osaa kreikkaaa, mutta voisiko Kreetalla kehitetty Rakithon käsittely olla avuksi koronavirukseen liittyvien pelkotilojen laukaisemisssa?

Rakibustersit tulevat Kreetalta.
Rakibustersit tulevat Kreetalta.

Huumori on mielestäni hyvä ase, jos tuota YouTubessa olevaa huumoripläjäystä ei oteta liian tosissaan.

Huumorin avulla on hyvä muistuttaa, että annettuja ohjeita koronavirustartuntojen estämisessä on tärkeää noudattaa.

Käsittääkseni Kreetalle ja Kreikkaan suuntautuvat lomamatkat ovat taas Suomesta mahdollisia. Toivottavasti kaikki lähtee sujumaan hyvin ja matkaajat noudattavat annettuja ohjeistuksia tarkasti.

Lähiviikot sitten näyttävät, miten koronaviruskanta mahdollisesti leviää Kreetalla ja Kreikassa turistien mukana. Varsinkin, kun eri maista tulevat turistit väistämättä kohtaavat lentokentillä ja - koneissa sekä kohteissa hotelleissa, ravintoloissa, baareissa, yökerhoissa ja tavernoissa.

Paikallisten puolesta toivon lämpimästi sitä, että edes loppujakso puolen vuoden turistikaudesta (huhtikuu-lokakuu) sujuu ilman paikallisen väestön koronaan sairastumisten lisääntymistä.

Uutistietojen mukaan, Kreikalla ja Kreetalla ovat koronatartunnat pysyneet hyvin hallinnassa. Jos nyt nykyisen kaltaista koronavirusta pystyy kukaan hallitsemaan.

Mielenkiintoista on myös kuulla se, että jos joku matkavakuutuksen ottanut ja annettuja ohjeita säntillisesti noudattanut suomalainen sairastuu koronaan, niin miten voimassa olevan matkavakuutuksen ehtoja tilanteessa tulkitaan?