Gob's pack

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2011.
Seuraava

Fiilareissa...niin fiilareissa...  1

Tänään on siivouspäivä, joten tapani mukaisesti ohjeistan myös teitä muutamalla sanasella.

Ensin mietitään uusi järjestys huonekaluille, muutetaan sitä pariin otteeseen ja sen jälkeen siirrytään taas alkuperäiseen ideaan.
Siirrä sohvaa vetämällä sitä puolitoista metriä istumasuunnasta katsottuna vasemmalle. Vedä sänkyä jalkopäästä samaan suuntaan hieman lyhyempi matka. Ennen tätä kiikuta keittiön tuolit ja pöytä olohuoneesta takaisin keittiöön ja asettele ne siististi päällekäin.
Kylpyhuoneessa voit laskea vettä molemmin käsin yhtäaikaa. Sen on siten hauskempaa eikä käsiäkään tarvitse pestä.

Vedä verhot etehen, jotta naapurisi voisivat halveksuen miettiä mitä se hullu taas touhuaa.

Etsi kaapista vanha risainen ja haiseva tennissukka, vedä muovipussi käteesi ja sukka siihen päälle sekä leiki hetki karate-kid:iä lattialla sängyn ja sohvan jättämässä tilassa.

Siirrä sänky vasemmalla kädellä mattoa hyväksi käyttäen äskeiselle leikkipaikallesi ja leiki taas avautuneella tyhjällä tilalla. Liu'uta punainen kynä ovelle ja siirrä sohva sänkymetodilla edelliselle leikkipaikallesi.
Jatka saman kaavan mukaan toiselle puolelle asuntoa ja muista aina silloin tällöin siirrellä huonekaluja tieltäsi annettuja neuvoja noudattaen, purkan jauhamista unohtamatta.

Tuuleta!!!

Pyörittele nojatuolia ympäri huonetta vaaka-akselinsa ympäri.Koristele kaiuttimesi mielikuvitusta apuna käyttäen siirtämättä kukkaruukkuja niiden päältä.
Vie matto kylppäriin ja hae se takaisin kotvan kuluttua.
Pyyhi pölyjä, etsi rättiä ja ihmettele miksi ääniä ei kuulu, ryömi pitkin lattioita ääntä etsiessäsi ja hymyile ääneen sen löytäessäsi. Hautaa ajatuksesi.
Kanniskele töllötintä yhdellä kädellä kainalossasi huoneesta toiseen ja jätä se sinne.
Läpsyttele reisiäsi typerään tahtiin ja laita ruokaa.
Älä hikoile.
Ethän heittänyt margariinirasian kantta roskikseen ja poiminut sitä sieltä taas pois, ethän...
Nauti edellisenä iltana itse leipomiasi sämpylöitä mielellään kotimaisen makkaran päällä ja huuhdo ne molemmat alas lasillisella kirkasta...kuplivaa juomaa.

Toivo korviesi huminan loppuvan pian, sillä se ei tunnu yhtään hyvältä. Ehkä ne naapureiden mummot ja papat voisivat miettiä miten kovalla niitä kuulolaitteitaan pitävät.

Mieti uusia hyviä ystäviäsi, joista toiset ovat kanssasi enemmän samalla aaltopiduutella kuin muut ja huokaile kyynel silmäkulmassa yksinäisyyttäsi.

Toivo edelleen korviesi soimisen loppuvan pian, sillä se saattaa pakottaa sinut muuttamaan toiselle paikkakunnalle ikiajoiksi.

Siirtele jääkaappia hieman, muistele näkemiäsi kukkasia ja kuvittele yksi niistä samaan pöytään kanssasi. Syö hieman lisää ja juo jotain hyvää päälle.

Kanna olohuoneen pöytä eteiseen siirtämättä mitään pois sen päältä. Poista tavarasi entisen olohuoneesi matolta ja mieti mahtuisiko se pesukoneeseen...kokeile, mahtuisiko se pesukoneeseen.

Sitten... hmmm...hmmm... Muistele sitä kaunista, pientä ja heiveröistä tyttöä johon jo kouluaikoina rakastuit. Toivo hänet luoksesi, sekä toivo toiveesi toteutuvan...
Taistele kyyneleitäsi vastaan, sillä eiväthän miehet itke...vai itkevätkö he?

muoks*19:16: ps. sitä konetta ei kannata laittaa päälle ainakaan, jos koneesi on vanha päältätäytettävä ja se matto mahtui sisään juuri ja juuri...


Seuraava