Rauhallista Juhannusta, eli Gob:n kymmenen käskyä

  • Jyri

1. Vietetäänpä rauhallinen Juhannus.
2. Eikä mennä kännissä vesille edes uimaan, vaikka olisi kuinka kauniita potentiaalisia elämänkumppaneita lähettyvillä odottamassa miehisyyden merkkejä mahdollisilta tulevaisuuden rakastetuiltaan.
3. Eikä hölmöillä! Jos tuntuu siltä, että pitäisi hölmöillä, niin menkää kotiin nukkumaan, jos koti on kaukana, niin valitkaa yösijanne tarkoin luotettavaan kaveriin tukien. Siis oikeasti luotettavaan. Ja mikäli toinen kaveri on eri mieltä, menkää sittenkin kotiin.
4. Ja muistetaan pakata ne matkalaukut ajoissa, jos mielii lähteä mökille tai vaikka ulkomaille tahi kenties molempia yhtäaikaa...
5. Äläkä huutele vieraisiin pöytiin, sillä siinä saatta tulla nenä kipeäksi alta aikayksikön, vaikkei sitä huomenna muistaisikaan muusta, kuin siitä kipeytyneestä nenästä.
6. Älköön kukaan nukahtako aurinkoiselle paikalle, eikä se varjoisakaan paikka kovin hyvä ole. Siellä on herpana niitä punkkeja(!!!!), jotka syövät tiensä vaikka Kiinaan, jos siltä tuntuu.
7. Syököön kukin kohtuudella, eli sen verran kuin napaan mahtuu. Oma mittatikku löytyy varmasti kaikilta???
8. Käyttäytyköön kukin ystävällisesti ja rauhallisesti muita ihmisrotuun kuuluvia kohtaan sekä kaikkia muitakin eläviä kohtaan.
9. Alkää käyttäkö huumehia tahi lääkeaineita, joita lääkäri ei ole juuri sinulle määrännyt. Ja jos silti käytät, niin älä ainakaan juo viinaksia samaan aikaan, sillä silloin saattaa tulla viikatemies ennen aikaiselle vierailulle.
10. Pitäkää huolta toisistanne.

Kirjoitettaessa soi Tosi hyvä piisi!!!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus