Aamupala...

  • Jyri

...myös päivän tärkeimmäksi ateriaksi kutsuttu. Pitääkö se paikkansa, sitä en tiedä, mutta sen tiedän, että aamupalan tekeminen on erittäin helppoa, kun sen osaa!?!

Tarvitaan siis:
-nakkei
-tomaattei
-banaanei
-sipulei
-jugurttei
-kaurahiutalei
-pekonei
-päärynei
-veittei
-voiei ...lainasinkohan listalle jotain jostain(?).
-paistinpannu tahi kattila
-sokerei
-salaisia ainesosei

Alkuun silputaan kaikki ainekset kuutioiksi. Lattialle pudonneet käytetään lounasaineksina hyödyksi jälkeenpäin. Tämän käy helpoiten saksein avulla lootusasennossa istuen siten, että ne kuutiot putoilevat suoraan kuumalle pannulle.

Päätön sinne tänne ryntäily auttaa asiassa huomattavasti. Kannattaa miettiä muun muassa mitä kaupasta ostaisi ja suunnitella ostoslista huolellisesti. Ostoslista kannattanee asentaa kauppatakin povitaskuun valmistuttuaan, sillä kaupassa on ikävä tehdä ostoksia ilman sitä huolettomasti olohuoneen pöydälle asennettua kauppalistaa...

Ensin paistatellaan niitä rasvoja, sitten kotimaisia marjoja, joiden jälkeen tuotokset heitetään napaan niin, että se raikuu. Jos et itse pysty edellistä havainnoimaan, voit kysäistä, josko se vieruskaveri olisi halukas varmistaan navan raikumisen ajankohdan, jotta osaat lopettaa heittelyn ajoissa.
Hyvin nautiskellun aamupalan jälkeen onkin mukava lähteä kauppaan ilman sitä ostoslistaa...

Niitä banaanei ja päärynei kannattaa piilotella jugurttein alle, muuten nekin ruskistuvat tarpeettomasti. Kaurahiutaleil voit tehdä mitä lystäät. Ei kai niitä kukaan oikeasti syö, vai syökö? hmm...söinköhän minä sittenkin aamupuuroa...taisin syödä...ei...en syönyt...ei kylmä söin...olikohan se tänään...vai oliko se eilen...
Rypistele kulmiasi mietteissäsi ja muistuta itsellesi, että ensi kerralla kirjaat kaiken syömäsi kalenteriin jälkipolvien hämmästeltäväksi.

Muistithan heilutella jalkojasi, käsiäsi, päätäsi ja nakella niskojasti aina silloin tällöin? Edellä mainittu kun käy niin mainiosti aamujumpasta, jos iltajumppa sattui jäämään syystä tai toisesta tekemättä...
Myös sitä kivaa yöllistä juttukumppania kannattaa muistella jatkuvalla syötöllä hymyssä suin ja samalla surkutella sitä onnetonta kaupassa omaa saamattomuuttaan surkutellutta reppanaa.

Kirjaa siihen kalenteriisi myös se lupaus, jonka teit tuoreelle ystävällesi liittyen toissa kerralla näkemääsi lääkäriin...vai olikohan se edes oikea lääkäri...

Muistithan keittää myös kahvia tai lämmittää vettä teelle tai kaakaolle? Kuuntele vain lyhyen aikaa pätkivää levyä ja vaihda se toiseen.
Tuuleta hieman, laita kattovalo päälle ja toivo saavasi joltakulta kivalta ystävältä tai sukulaiselta lahjaksi jalka- tai pöytävalaisin.

Lopeta blogeilu tältä päivältä, ihmettele miksi kello on jo niin paljon ja jatka vanhan ystäväsi kanssa juoruilemista.

Kirjoitettaessa soi Hiippiä

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus