nu' de lei

  • Jyri

Nyt syödään nuudeleita Klamydian tahtiin!!!

Tarvittavat ainesosat:
-kattila tai joku vastaava
-säkillinen nuudelei ...pussikin käy...
-vodaa, eli vettä
-nälkä
-hiha
-pari tinnittäviä korvia
-roimasti huonoa tuulta
-ripaus lumisadetta ulkona

Kuten tavallista tämäkin homma aloitetaan siivoamisella, eli pyyhkäise se liesi puhtaaksi oikean kätesi hihalla samalla saman puolen jalkaa ikkunasuuntaan vispaten. Mikäli osasit varautua tähän, pysytyt ehkä hoitamaan sen vispipuuron vispauksen samalla asettamalla vispilän oikean jalan varpaiden väliin ja sen vispattavan astian sisältöineen siihen lattialla sopivalle etäisyydelle vartalostasi.

Heilu taas tuttuun tapaani edes takaisin keittiössä, mieti onko sinulla nyt varmasti kaikki ruuvit ja pultit tallella vai putosiko jotain hetki sitten lattialle...hmm...

Lisää kattilaan vettä ja yritä kiehauta se.

Lue ohje nuudelisäkin kyljestä ja kaada se kiehautettu vesi pois, sillä sitä on ihan liikaa.

Jää jumiin musiikin kuunteluun hetkeksi, mutta vain hetkeksi, sillä se vesi saattaa palaa pohjaan...

Lue ohje vielä toisen kerran, jotta varmasti osaisit tehdä kaiken oikein. Kumarru eteenpäin nostaen oikea jalkasi tuolin päälle lähelle oikeaa olkaasi... Älä hymyile, sillä se ei ole sallittua. Harkitse myöskin töihin menoa armeijaan...mee sinne vaan.

Laita se levy päälle, jotta vesi palaisi varmemmin pohjaan. Tee se coolisti, jotta näyttäisi siltä, kuin olisit tarkoituksella jättänyt levyn hetki sitten pois päältä.

Sytytä kynttilä (myös se kuviteltu kynttilä käy tähän tarkoitukseen vallan mainiosti), jotta tuoksut eivät karkaisi naapuriin ja siirrä kattila vasemmalla kädellä kunnolla siihen punaisena hehkuvan levyn päälle.

Lue ne ohjeet jälleen ja muista tällä kertaa toimia niiden mukaisesti.

Hymyile jollekin hassulle ajatukselle liittyen maalaiselämään ja viisauteen.

Tarkista kiehuuko vesi ja rummuta itseäsi hyvän musiikin tahtiin molemmin käsin takapuoleen ja mietiskele syntyjä syviä sekä vanhoja ystäviäsi, jotka niin kovasti yrittävät kaikenlaista.

Kaiva se pussi sieltä roskiksesta, hymyile hetki hassuille sanoituksille, joita ei voi lauleskella kenen tahansa kuullen ja lue ne ohjeet uudelleen. Muista myös tunnustella kellonaikaa...

Pyörittele päätäsi ja harmittele jäykkää niskaasi toivoen samalla saavasi jossain vaiheessa vähintäänkin hartiahieronnan vaihtokauppana johonkin muuhun, josta et vielä tiedä. Ajattele.

Ajattele nyt, jos ruoka olisi jo valmista... Vilkaise oikean kätesi hihaa ja mieti olisiko kannattanut pyyhkäistä se liesi ihan rätillä. Muista myös, että sinulla on aika kova nälkä ja se ruokakin taitaa olla jo valmista.

***
Tästä eteenpäin osuutta on muokattu aterioinnin jälkeen...
***

Kannattaa kastaa siihen ruokailuastiaan jotain leivonnaista, kuten ruisleipää, vaaleaa leipää tai keksiä. Jos kastat sormia, muista imeskellä ne puhtaaksi tai pyyhkäistä johonkin huomaamattomaan paikkaan, kuten pöytäliinan kulmaan, housunpunttiin tai hiuksiisi. Hiuksetkin maistuvat paljon paremmilta mukavasti maustettuina, mutta ne pitää sitten pestä ennen nukkumaan menoa, ettei lakanoihin ja tyynyliinoihin ilmaannu ikäviä tahroja.

Mieti tarkkaan mitä teet sillä ylijääneellä nesteellä... Yritä kaataa se takaisin kattilaan sitä siltikään sinne kaatamatta, vaikkapa kolmeen kertaan. Jätä se lopulta siihen samaiseen astiaan, josta sitä yritit kaataa ja asettele toinen astia sen päälle kanneksi.

Puhalla kynttilä varovasti sammuksiin ja ota pienet päikkärit, sillä sinun on oltava jo todella, todella...todella...väsy...krooh...

Kirjoitettaessa soi Klamydia: Vanha Holvikirkko

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus