Tosimiehen osaton omeletti

  • Jyri

Näin tehdään erittäin onnistunut omeletti.

Tarvitaan kaksi värikästä sipulia, monta nakkia ja paljon munaa, paistinpannu ja öljyä, yksi ystävä ja monta ongelmaa.

Ensiksi taas ne ainekset esille, vatkaa munat ja mausteet oman maun mukaan ulko-ovelle pyllistäen ja naamaa punaiseksi värjäten. Mieluiten kumarassa asennossa niin että selkään sattuu.

Revi sipuleista kuoret irti ja silppua ne pannulle, riko munat lasiin, pyörähtele ympäri lattiaa, kuuntele hyvää kotimaista musiikkia ja pyllistele silloin tällöin ulko-oven suuntaan.
Ilostu silminnähden uuden ystävän saapumisesta, jatka pyllistelyä, vatkaa munia lisää, mutta älä liikaa.

Saksi nakit, raavi niskaa, pyllistele lisempää, laita levy päälle ja sulje se taas tuttuun tapaan hieman ennen pannun sivuun nostamista ja varmista, ettei paistinpannun kahva pala väärän levyn päällä ollessa. Huomioi myös mahdollinen palohälytin.

Lisää äänenvoimakkuutta mielesi mukaisesti, kuten mausteitakin. Kuuntele sipuleiden huutavan pannulla.

Muista säästää muutama nakki aamuksi leivän päälle. Illalla voit syödä sitä eilen tekemääsi loistotonnikalaperunamakaronisipuliporkkanapataa.

Lisää salainen ainesosa sekä hieman sokeria;) ja muista, että ne lattialle pudonneet osaset voin nuoleskella pois illemmalla, kun verhot ovat kiinni.

Juttele hetki mukavia ja ajattele jotain tosi kivaa, kuten elämäsi varrella saamiasi korvapuusteja, harmittele pimenevää iltaa ja laita valot päälle, jotta näet hetken kuluttua paremmin syödä.

Laita pannulle hattu päähän, nosta lämpöä, ota korkea polviasento, lue hetki jotain tosi tylsää ja ajattele kahvia...mmm...<3

Siivoa pöytä, älä tarkista oikeinkirjoitusta, lado valmis omeletti siihen pannun päässä olevaan hattuun ja nautiskele haarukkaa hyväksikäyttäen.

Lisäys/muokkaus klo. 17.11. Muistithan sytyttää kynttilän, sillä tänään on sekä Saamelaisten kansallispäivä että kynttilänpäivä. Tänään on myös kansallisrunoilijamme JL Runeberg:n päivää seuraava päivä, joten kannattaa tutustua tuon jo edesmenneen herrasmiehen kirjallisuuteen, jos siihen suinkin on aikaa...
...jos sinulla ei ole kynttilää tai liekkiä sen sytyttämiseen, voit kokeilla, josko naapurisi voisi auttaa tässä asiassa tahi vaihtoehtoisesti kuvitella sen kynttilän johonkin turvalliseen paikkaan palamaan ja luomaan sekä tunnelmaa että parempaa huomista...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus