olivvähä shoppailee

  • Jyri

Vähänx tänää oli ihquu ku mä kävivvähä shoppailee ja sillee. Eka oli iha mälsää ku piti oottaa dösääkinii kaua kuse oli myöhäs vaik seoli sen päättäri ja kaikkee. Sit se kuski yritti iha epätoivosesti pokaamua heti ku mä meni sisääsiihe sendösää...kaisix et mulla onnii hyvä beba ja tällee...vaik ei se varmaa ees nähnyssitä ainakaa tänäämmut kummiski se o iha hyvä tällee.
Sitsiihe dösää tuli tosi monta hyvännäköst jäbää mut emmä niistsillee ku emmä oikeeoo miehiipäi kallellaa ollenkaa.
Mumpiti ostaa kaikkee mut sit kumä menisiihe kauppaa nise oli ihahirvee iso ja mä oli iha pihalla et mitä vit"¤# nyt taas ku noi kaikki vaatuijottaa ja kylsä tiiät siel oli semmone mummoki joka kokoaja puhu toisekans puhelimes ja yritti piilotella semmose hyllyn takana mut ei mua noihelposti huijata vit"¤#!!!
Ei sais huutaa kylkai MÄNYSSENTIIÄN ei tartte tulla mulle keuhkoo saa"¤# mut mä sanoisille siltisillee per"¤# ja se lähti juokseekkarkuu toiseesuuntaa ja törmässemmosee seinää.
No...ei täs vielollu kaikki! Sitku mä menivvessaa ni se oli varattu ja mä sanoi sille tyypille sielet oovvaa rauhassa mää kusesun nilkoille ja sitteinnii.
Sitmä meni ostaa kirjaamut eisiel ollu sitänimä otisellasen jota yks mummonnäköne oli ostamas kostoks.
Joo'o. Sitmämeni kauppaa. Siis toisee kauppaa. Sieltmä haivvähä hirvee kuoli ihahirvee nälkä ja kax tyttöö luuli etmä ostaisinniille jotairröökii tai jotai ku mä näytävvähä wanhemmalta kuoonkaa vit"¤#.
Sitmä tulin himaa eikätässit mitää kummempii...vit"¤#.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus