Aurinkoa, lomaa ja hymyä

  • Jazzman

Heräsin kun rottikseni tunki nassunsa mun naamaan kiinni, taisi pojalla olla jotain asiaa mulle. Todennäköisesti totesi että nyt jätkä herää ja lähetään ulos.

Tunnin tässä keikkunu pystyssä, kahvit pitäs keittää ja kessulla pitäs käydä. Koska tänään on taas "vapaa" päivä tytöstä = joutuu olemaan yksin ja kauhea ikävä, täytyy kehitellä jotain tekemistä. Soitinkin heti aamusta duunissa olevalle frendilleni että jos mentäs kahville kauppatorille, vähän niinkun vetää lihapiirakkaa ja silleen. Sitten jos sitä sais raahattua ittensä muutamaan kauppaan niin kyl se siitä sitten. Ainiin tänään tulee viel duunifrendi käymään duunin jälkeen....hyvä kun muistin.

Melkoisen jännä juttu että näin suuren hyväntuulisuuden voi vain aiheuttaa yksi pieni viesti ja pieni huomio joka kohdistui minuun. Vaikkakin se ei mihinkään edelleenkään johtaisi, nautin tästä hyvästä olotilasta verrattuna eiliseen ketutukseen joka oli asteikoille: "hypitään seinille".

Illalla sitten jortsuilemaan varmaankin...

2 kommenttia

repLi-ca

2.8.2006 09:53

Tätä sun blogia ei voi olla seuraamatta...niin aitoja ja inhimillisiä tunteita. Hienoa, että osaat kirjottaa noin. Ois paha jos tilannetta ei osais millään tavalla päästää ulos ja käsitellä. Ero on aina hirveä tilanne, mutta usko pois, ei se varmastikaan toisellekaan osapuolelle ole helppo :(.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus