Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.

Että sellanen  1

Kauhia ukkonen oli täällä viime yönä. Ukkonen on mitä hienoin asia kun sitä voipi jonkun kanssa töllötellä, mutta sillon kun pitäs nukkua, salamoi ja jyrisee niin paljon että ei saa nukuttua, niin ei hyvä. Oli kuitenkin hyvä että satoi, ehkä nuo vaiheessa olevat pihatkin alkaisivat hiljalleen vihertää kun saavat vettä.



Siinä on ajatusta  2

Yö - Ihmisen poika. Ajattelin tuota sanoitusta jos silloin kun ko. biisi tuli soittoon. Mietin jo silloin noita sanoa ja tunteita joita se nostatti, mitä sitten kun itsellä on tuollainen pikkuihminen - nytpä tiedän. Vaikkakin katson suloista pientä nukkuvaa tyttöä, niin silti fiilis on sama - mieletöntä!

Mistäköhän moinenkin tuli mieleeni, varmaan siitä kun mietin yläkerrassa nukkuvaa pientä isin tyttöä :)


Kesä on virallisesti avattu  2

Tulipahan eilen oltua vapaapäivällä töistä ja ihan virallisellakin sellaisella :) . Tuli käytyä korkeasaaressa, joten kesä on nyt niin kun ihan virallisesti sitten avattu.

Tyttö oli ihmeissään erilaisista karvaturreista, suloinen tuo lapsen innostus. Toisaalta sitä tulee mietittyä monesti onko niissä puolissakaan häkeissä koskaan ketään kun ei missään niitä, varsinkaan, kissoja yleensä näy. Ehkä joku on todennut että halvempaa pitää niitä tyhjillään ja uskotellaan ihmisille että juujuu on siellä elämää, ötö on vaan sisällä tällä hetkellä :)