Pitkä päivä

  • Jazzman

Tyttö se meni taas äitinsä luo. Se tuntuu aina yhtä musertavalta. Tuntuu tyhjältä lähteä kun molemmat jää. Kotiin tullessa otti päähän niin kympillä.Minkäs teet, tuska on vaan kestettävä vaikka kumpaakin on ikävä niin helv******. Onneksi illan mittaan kuitenkin fiilari hieman parani. Vieläkään ei väsytä vaikka oli aikainen herätys ja huonosti nukuttu yö takana. Jospa tässä koittas itteensä vielä väsyttää, nukkuispa sitten ainakin paremmin ja ehkä jopa näkemättä painajaisia.

Kiva kun koirat on kotona, niitäkin on kaivannut kun tyttö oli luonani ja koirat poissa. Olispa kaikki kotona samaan aikaan. Pojat kuorsaa... on se hyvä että jotain väsyttää. Huomenna uusi päivä ja uudet kujeet - taidanpa mennä huomenna katsomaan Anna Erikssonia.

4 kommenttia

kulkurikisuli

2.8.2006 00:54

mun on ihan pakko kommentoida kun luin tätä sun blogia.
tuolla alumpana oli juttua että tunnet itsesi syylliseksi koska ette ole tytön äidin kanssa yhdessä.
mulla on kanssa 4 v tyttö ja vaikka olen yksinhuoltaja niin tyttö on viikottain isällään ja sovitaan ajat mun töiden ja joskus omien menojen mukaan. olen suhteellisen onnellisessa tilanteessa, en tiedä ketään yksinhuoltajaa jolla olisi näin hyvät välit exään. ja itseasiassa vain se on tärkeää, että lapsi tuntee että häntä rakastetaan. en tiedä kuinka vanha sun tyttösi on, todennäköisesti pieni vielä? silloin tyttösi ei ehkä edes tiedä miltä tuntuu kun vanhempia on kaksi , ei hän kärsi siitä mistä ei tiedä, eikä osaa kaivata... usko pois. =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jazzman

2.8.2006 01:27

Tyttöni on 9kk ja koska kovin pieni ja asia tullut minulle puun takaan, menee kotvan ennenkuin tähän tottuu. Tiedän sen että vaikka tämä jäisikin pysyväksi olotilaksi, voi se lapselle olla myös paras vaihtoehto (ainakin joskus). Olisin vain toivonut että olisin voinut antaa hänelle parasta mitä maailmassa on. Nyt hän saa toki minut ja sen rakkauden minkä voi antaa ja erikseen äidin. Koska tyttäreni on niin pieni, hän tottunee tähän helmpommin kuin 2-4 vee, joten tämä onkin paras asia koko hommassa.... jos jotain hyvää pitää kaivaa niin onni siinä että tyttö on pikkuinen. Olen erittäin iloinen tilanteestasi ja siitä että teillä on niin hyvät välit, näinkin voi olla, enkä epäile sitä itsenikään kohdalla vaikkakaan koskaan ei voi tietää - aika näyttää. Koska tilanne on ollut päällä vasta 5 viikkoa,tuntuu joskus asiat ylivoimaisen vaikeilta mutta niinkuin sanottua se mikä ei tapa, vahvistaa. Minulla on pieni tytär joka on elämäni valopilkku ja minun pitää olla hänelle maailman paras isi siinä samassa missä hänellä on myös maailman paras äiti.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kulkurikisuli

7.8.2006 02:52

onhan se niin että kaikkein parasta olisi jos vanhemmat olisivat yhdessä. teillä ei tuo tilanne todellakaan ole ollut kauaa päällä, varmasti homma selkiytyy vielä tuosta.ja juuri tässä näitä blogeja luen, hienoa että exä on ollut sun luona, jospa saisitte homman vielä toimimaan=). itse hipsailen viikon lapsivapaana, mulla on kerran vuodessa ns. omaa lomaa kun tyttö on isukilla. ne on viettäneet viikonlopun puuhamaassa ja lintsillä joten sieltä tulee lauantaina hyvin vaativainen tyttö takaisin=).

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus