Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.

RMJ 2007 *ohi on,ohi on ohi on*  1

Torstaina auto suuntasi kohti Raumaa. Frendin kanssa kaksin liikenteeseen. Torstai meni ihan mukavasti ja vielä bändejäkin tuli nähtyä, vaikka tultiin paikalle 19 aikaan. Ei löytynyt mistään alueilta tilaa joten vastaus oli "menkää jonnekkin". Kiertelyn ja yrittelyn jälkeen bongasin siistin "heinäpellon" jossa oli muutama auto ja teltta. Paikka oli tosin n. 2-3km päässä itse festarialueella.

Loisto paikkahan se oli vaikkakin aavistus seuraavasta päivästä osui oikeaan...sinne sitten tuli muutama muukin leiriytyjä ja eipä se sinänsä mitään haittaa mutta aavistelin oikein...oltiin melko ensimmäisten joukossa lähtemässä joten sitä joutui ajamaan yhden puskan läpi...

Saatiin vielä ihan mukavia naapureita mys perjantaina, kiitos vaan hyvästä festari seurasta minkeille. Unet jäi melko vähiin mutta kerrankos sitä moiseen paikkaan lähtee. Hyvissä ajoissa päästiin kotia lähtemään eikä ollu edes ruuhkaa onneksi. Poliiseja olisi matkalla toivonut näkevänsä.h

Loistokeikkoja oli kyllä bändit mitä siellä oli, Neljä Ruusua luonnollisesti kohokohta, mutta kyllä muutkin bändit toimi ihan loistavasti. Suhteellisen siistia meininkiä, ei tappeluita, riehumista tai muuta vaikka ihmiset ympäri päissään aika lailla olivat.

Ei kyllä mitään pahaa sanottavaa ole tuosta festarista sanoa, hyvät oli järjestelyt. Kiitos festarikansalle, Tanelle, minkeille ja sisontytölle + lotalle.