Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.
Seuraava

Vois voittaa lotossa...  1

Jee ilma oli jees ja pääsin kuin pääsinkin perjantaina metsään koiran kanssa ja äiti-muorinkin sinne raahasin. Löysin kastiketarpeiksi suppilovahveroita :P nam nam... Murun koira sai metässä vapaana juosta josta se tuntu nauttivan aika lailla.

Murun kanssa puuhastelua ja itekseen nörtteilyä kun se juoksi harrastuksisssaan. Kaikin puolin mukava vkl :) Nyt vaan töissä ollessa tuntuu siltä että vois voittaa lotossa että arkikin olis tollasta rentoa. Ulkoilua, harrastuksia, kyläilyä kavereiden luona... jne. jne. (huom toi pitää sanoa silleen jii-än-ee-jii-än-ee :D)


*puree VeeäRrää nilkkaan kuin rakkikoira*  1

VR - sinä vihan, rakkauden ja muiden tunteiden kuljettaja ja aiheuttaja...

Hyppäsin Espoossa aamulla aikaseen junaan 9:06 että ehtis ennen duunia käydä varastolla ja postissa... Juu ei... juna matka vei Keskustaan sellaset 53 minuuttia... Joku resiina kai hajonnu Pikku-Huopalahteen.... huoh...

Unet oli kyllä murun vieressä makeat :) Aamulla on hassu fiilis kun se lähtee kukon laulun aikaan töihin jä mä korkeintaan unihorkassa käyn vessassa siihen aikaan. Mennään samaan aikaan nukkumaan eli se nukkuu vähemmän... en tajua miten se jaksaa. No se on reipas tyttö :)

Perjantaina vois sitten olla aamusta hyvä ilma niin vois mennä koiran kanssa sienimetsään ennen ku muru pääsee duunista :) Jeee eli pitkä vkl tiedossa :)


Mulla on uus kello!  1

Joskus sitä osaa olla ilonen pienistä asioista... Mulla ei ole ollui rannekelloa varmaan 3 - 6 vuoteen... en muista. Pitkään olen katellu mieleistä kelloa. Nyt sellasen sitten löysin hintaa olis ollu normisti 99 € mutta sain senkin tingittyä 70 € hintaan :) Aika mun näkönen peli.

Töissä mutta väsynyt... olin vkl tyttöporukalla laivalla ja vieläkin väsyttää. Juu tyttöporukalla.... Olin murun ilmeestä tulkitsevinani jotain kun se tajus että menen naisporukalla laivalle, mutta kai se aatteli että ne kätevästi vahtii toisiaan ja jättävät mut rauhaan :)

Se on jollain tavalla kiva kun toinen on mustis, luottaa kumminkin ja se kai vaan kertoo sillon välittämisestä. Ei siis aiheuttanut mitään suurta kohtausta. Saa mennä itekkin poikien kanssa jos haluaa :)

Lyhyt työviikko edessä... ajattelin pitää perjantain vapaata ja jos ilma yhtä kaunis kuin tänään,(toivottavasti ei yhtä kylmä) niin vois mennä aamusta metsään katselemaan sieniä ja puoleksi päivää takas himaan.... Toisen karvaperseistä vois ottaa skutsiin mukaan.

Päätä alkaa pikkasen särkeen ku jäi taas vaihteeksi rillit himaan....


Seuraava