Helena-Reet: Me kaikki olemme maailmassa kasvaaksemme!

  • Helena-Reet Ennet

Yritän olla koskaan tuomitsematta ketään, koska hyväksyn kaiken sen mikä tapahtuu ympärilläni, koska tiedän, että meillä kaikilla on maailmassa tietty tehtävä ja tarkoitus. Me olemme kaikki täällä kasvaaksemme. Kaikki mitä meille tapahtuu – sen on tarkoitus tapahtua! Lehtikään ei putoa puusta jollei Jumala tahdo sitä. Meidän sielut ovat täällä saadakseen lisää kokemuksia. Nämä kokemukset ovat hyvin yksilöllisiä.

Jos joku myy vartaloaan, jos joku hyppää suhteesta toiseen, jos joku on yksinäinen tai joku tarvitsee huomiota – niin se on tarkoitettu niin olevaksi. Meidän sielut ovat täällä kokeakseen kaikkea. Kaikki sielut ovat ainutlaatuisia ja erilaisia ja oppivat omalla tavallaan. Ne ovat täällä siis oppiakseen ja saadakseen kokemuksia. Me emme ole täällä tuomitaksemme toisia vaan, että omat sielumme kasvaisivat isommiksi ja paremmiksi. Ilman kokemuksia emme kasva – on siis tärkeä tehdä virheitä ja oppia niistä. Kukaan ei voi sanoa ettei ole koskaan tehnyt virheitä – eikä niissä ole mitään vikaa. Virheet tekevät meistä parempia ja viisaampia persoonia, virheet auttavat ymmärtämään maailmaa paremmin. Virheet auttavat meitä lähemmäksi Jumalaa missä me kaikki haluamme olla. Me kaikki tarvitsemme rauhaa mitä Jumala voi meille antaa, me kaikki tarvitsemme tätä kirkasta valoa.

Rakkaus on aina valo, jota saamme, kun kasvamme ja tulemme paremmiksi. Mitä enemmän me keskitymme hyviin ajatuksiin, sitä onnellisempia me olemme ja sitä enemmän valoa me saamme. Silloin, kun emme ole onnellisia, mieltämme painavat ehkä mustat ja raskaat ajatukset. Onnettomat ihmiset kärsivät usein valon eli rakkauden puutteesta. Älä odota onnellisuutta tai suurta elämän mullistusta, elä hetkessä ja ole kiitollinen siitä mitä sinulla jo on. Herätä lapsi sisälläsi! Lapset ovat paljon lähempänä Jumalaa ja onnea. Ja leiki kuin lapsi – ole onnellinen, leiki, älä elä vain aikuisen elämää pelkkien ongelmiesi keskellä!

Jos olet hyvin onneton, mene vaikka metsään kävelemään. Mieti mikä elämässäsi on pielessä ja kerro se tuulelle ja pyydä tuulta puhaltamaan se pois. Tuuli tulee ja auttaa sinua, jos ajatuksesi ovat vilpittömiä. Myös luonto ja metsä auttavat ja antavat valoa ja energiaa….mutta… Älä ikinä koskaan vaan ota, aina antaa jotain vastineeksi! Voit yksinkertaisesti vaihtaa energioita, tai voit puhdistautua metsässä tai voit vain jakaa onnea mitä saat luonnosta. Jokainen hyvä sana ja ajatus tekee universumista paremman! Ole kiitollinen ja sano se metsämarjoille ja keijuille.

Keijuja on kaikkialla ympärillämme, mutta olemme yleensä liian kiireisiä nähdäksemme niitä. Olen nähnyt keijuja muutaman kerran, ne ovat todellisia ja näyttävät aivan samoilta kuin saduissa – pieniä ihania olentoja, joilla on siivet!!! Haluan nähdä niitä lisää, mutta minä (kuten monet muut ihmiset) myös kuljetan paljon pettymystä ja negatiivista energiaa mukanani. Keijut ovat kuin pieniä lapsia, ne rakastavat onnellisuutta ja eivät pidä tummasta ja raskaasta energiasta. Mitä onnellisempi olet ja mitä enemmän kirkasta valoa on ympärilläsi, sitä enemmän keijuja on ympärilläsi. Uskon, että meillä kaikilla on omat keijumme ja meidän tulee rakastaa niitä ja keskustella niiden kanssa – ne vahvistuvat, mitä henkisemmäksi me tulemme ja ne suojaavat meitä enemmän ja ymmärrämme heidän merkkejään myös enemmän.

Kun ihmiset syntyvät tähän maailmaan, naiset usein huutavat synnytyksessä, mutta tämä ei ole hyvä, sillä lapsen keijut saattavat pelästyä ja ajatella, että he eivät ole tervetulleita tänne. Myös lapsesi tulee tietää, että hän on hyvin tervetullut tänne. Sinun täytyy sanoa se ääneen! Jokaisen äidin pitäisi puhua myös lapsen kanssa keijuista. Paras aika on puhua, kun lapsi / lapset nukkuvat. Siirry heidän sänkyynsä, hymyile ja kerro sydämesi pohjasta, että lapsesi ja lastasi suojelevat keijut ovat erittäin tervetulleita tänne, että olet iloinen, että ne suojaavat lastasi ja kertoa heille, että ne ovat hyvin rakastettuja täällä.

Rakkauden energia on nimittäin erittäin vahva! Aina, kun annat rakkautta ja ajattelet ihanan valoisia ajatuksia, sinä kasvat ja usko, se aina palautuu sinulle takaisin hyvinä asioina. Toivon, että teistä jokainen saa kokea tämän! Kunhan vain uskot, olet ystävällinen, ajattelet hyviä ajatuksia, rukoilet, rakastat lähimmäisiäsi – ja muistat aina – elämä ei ole vain ottamista – pitää myöskin antaa!

Seuraa:
Helena-Reet Ennet: @Ohmygossip
Ohmygossip Finland: @Ohmygossip_fi
Ohmygossip Couture: @OhmygossipC

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.