OHMYGOSSIP

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Ohmygossip Finland.

Helena-Reet: Me kaikki olemme maailmassa kasvaaksemme!

Yritän olla koskaan tuomitsematta ketään, koska hyväksyn kaiken sen mikä tapahtuu ympärilläni, koska tiedän, että meillä kaikilla on maailmassa tietty tehtävä ja tarkoitus. Me olemme kaikki täällä kasvaaksemme. Kaikki mitä meille tapahtuu – sen on tarkoitus tapahtua! Lehtikään ei putoa puusta jollei Jumala tahdo sitä. Meidän sielut ovat täällä saadakseen lisää kokemuksia. Nämä kokemukset ovat hyvin yksilöllisiä.

Jos joku myy vartaloaan, jos joku hyppää suhteesta toiseen, jos joku on yksinäinen tai joku tarvitsee huomiota – niin se on tarkoitettu niin olevaksi. Meidän sielut ovat täällä kokeakseen kaikkea. Kaikki sielut ovat ainutlaatuisia ja erilaisia ja oppivat omalla tavallaan. Ne ovat täällä siis oppiakseen ja saadakseen kokemuksia. Me emme ole täällä tuomitaksemme toisia vaan, että omat sielumme kasvaisivat isommiksi ja paremmiksi. Ilman kokemuksia emme kasva – on siis tärkeä tehdä virheitä ja oppia niistä. Kukaan ei voi sanoa ettei ole koskaan tehnyt virheitä – eikä niissä ole mitään vikaa. Virheet tekevät meistä parempia ja viisaampia persoonia, virheet auttavat ymmärtämään maailmaa paremmin. Virheet auttavat meitä lähemmäksi Jumalaa missä me kaikki haluamme olla. Me kaikki tarvitsemme rauhaa mitä Jumala voi meille antaa, me kaikki tarvitsemme tätä kirkasta valoa.

Rakkaus on aina valo, jota saamme, kun kasvamme ja tulemme paremmiksi. Mitä enemmän me keskitymme hyviin ajatuksiin, sitä onnellisempia me olemme ja sitä enemmän valoa me saamme. Silloin, kun emme ole onnellisia, mieltämme painavat ehkä mustat ja raskaat ajatukset. Onnettomat ihmiset kärsivät usein valon eli rakkauden puutteesta. Älä odota onnellisuutta tai suurta elämän mullistusta, elä hetkessä ja ole kiitollinen siitä mitä sinulla jo on. Herätä lapsi sisälläsi! Lapset ovat paljon lähempänä Jumalaa ja onnea. Ja leiki kuin lapsi – ole onnellinen, leiki, älä elä vain aikuisen elämää pelkkien ongelmiesi keskellä!

Jos olet hyvin onneton, mene vaikka metsään kävelemään. Mieti mikä elämässäsi on pielessä ja kerro se tuulelle ja pyydä tuulta puhaltamaan se pois. Tuuli tulee ja auttaa sinua, jos ajatuksesi ovat vilpittömiä. Myös luonto ja metsä auttavat ja antavat valoa ja energiaa….mutta… Älä ikinä koskaan vaan ota, aina antaa jotain vastineeksi! Voit yksinkertaisesti vaihtaa energioita, tai voit puhdistautua metsässä tai voit vain jakaa onnea mitä saat luonnosta. Jokainen hyvä sana ja ajatus tekee universumista paremman! Ole kiitollinen ja sano se metsämarjoille ja keijuille.

Keijuja on kaikkialla ympärillämme, mutta olemme yleensä liian kiireisiä nähdäksemme niitä. Olen nähnyt keijuja muutaman kerran, ne ovat todellisia ja näyttävät aivan samoilta kuin saduissa – pieniä ihania olentoja, joilla on siivet!!! Haluan nähdä niitä lisää, mutta minä (kuten monet muut ihmiset) myös kuljetan paljon pettymystä ja negatiivista energiaa mukanani. Keijut ovat kuin pieniä lapsia, ne rakastavat onnellisuutta ja eivät pidä tummasta ja raskaasta energiasta. Mitä onnellisempi olet ja mitä enemmän kirkasta valoa on ympärilläsi, sitä enemmän keijuja on ympärilläsi. Uskon, että meillä kaikilla on omat keijumme ja meidän tulee rakastaa niitä ja keskustella niiden kanssa – ne vahvistuvat, mitä henkisemmäksi me tulemme ja ne suojaavat meitä enemmän ja ymmärrämme heidän merkkejään myös enemmän.

Kun ihmiset syntyvät tähän maailmaan, naiset usein huutavat synnytyksessä, mutta tämä ei ole hyvä, sillä lapsen keijut saattavat pelästyä ja ajatella, että he eivät ole tervetulleita tänne. Myös lapsesi tulee tietää, että hän on hyvin tervetullut tänne. Sinun täytyy sanoa se ääneen! Jokaisen äidin pitäisi puhua myös lapsen kanssa keijuista. Paras aika on puhua, kun lapsi / lapset nukkuvat. Siirry heidän sänkyynsä, hymyile ja kerro sydämesi pohjasta, että lapsesi ja lastasi suojelevat keijut ovat erittäin tervetulleita tänne, että olet iloinen, että ne suojaavat lastasi ja kertoa heille, että ne ovat hyvin rakastettuja täällä.

Rakkauden energia on nimittäin erittäin vahva! Aina, kun annat rakkautta ja ajattelet ihanan valoisia ajatuksia, sinä kasvat ja usko, se aina palautuu sinulle takaisin hyvinä asioina. Toivon, että teistä jokainen saa kokea tämän! Kunhan vain uskot, olet ystävällinen, ajattelet hyviä ajatuksia, rukoilet, rakastat lähimmäisiäsi – ja muistat aina – elämä ei ole vain ottamista – pitää myöskin antaa!

Seuraa:
Helena-Reet Ennet: @Ohmygossip
Ohmygossip Finland: @Ohmygossip_fi
Ohmygossip Couture: @OhmygossipC

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com


Helena-Reet: OHMYGOSSIP on aloittanut yhteistyön Israelin matkailuministeriön kanssa!

Minulla on todella loistavia uutisia! Koska matkustelen erittäin mielelläni, rakastan myös erilaisia kulttuureja ja maita sekä olen suuri Israelin patriootti. Olen hyvin ylpeä voidessani ilmoittaa, että olen aloittanut yhteistyön Israelin matkailuministeriön & Israelin valtion matkailutoimiston Pohjoismaiden konttorin kanssa! Se on niin suuri kunnia minulle etten juuri voisi olla enää onnellisempi!

Olin hyvin iloinen, kun Elena N., Israelin valtion matkailutoimiston Pohjoismaiden konttorin, pr-johtaja, otti minuun yhteyttä ja kertoi, että he rakastavat OHMYGOSSIPIA ja että Israelin valtion matkailutoimisto ja sen pohjoismainen konttori haluavat tehdä yhteistyötä kanssani. Ohmygossip on myös hyvin tunnettu sivusto Skandinaviassa ja Yhdysvalloissa, ja minulla on ollut monia mahtavia yhteistyökumppaneita - Ministeriö on juuri jotain sellaista, jonka lisään erittäin mielelläni omaan "yhteistyökumppanilistaani" !!! :D

Minusta tulee yksi Israelin "mediasuurlähettiläistä" täällä Pohjoismaissa! Tämä on niin iso kunnia! Minut esiteltiin alkuun yhtenä suosituimmista pohjoismaisista bloggaajista ja julkkiksista - todella siistiä eikö vaan? Tunsin itsenikin ministeriksi tämän jälkeen :)) Israelin matkailuministeriö järjestää minulle ja miehelleni ilmaisen lehdistömatkan Israeliin, ja he näyttävät meille Israelia ympäriinsä. Koska olemme ministeriön vieraana, meille tarjotaan lennot, hotellimajoitukset, joissa on aamiaiset ja päivälliset ravintoloissa, kuljetuksen ja oppaat. Ministeriön edustaja on kutsunut meidät henkilökohtaisesti vierailulle ja meidät tullaan kuljettamaan Ben Gurionin kansainväliseltä lentokentältä hotellillemme Limousinella! Aion tehdä blogia ja katsausta vierailustamme, joten tulet myös tietämään Ohmygossipista kaikki ne hienot paikat, joissa me vierailemme sekä kokemuksiamme niistä ja toivottavasti saat itsekin hyviä ideoita seuraavalle matkallesi!

Viime vuosina Israelista on tullut koti monille "täytyy nähdä" kansainvälisille tapahtumille ja sen kulttuurikalenteri on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia. Israel on täynnä erilaisia tapahtumia ja ne tyydyttävät kaikkein kyltymättömimmänkin kulttuurin nälän! Eikä ihme sillä Tel Aviv rankattiin Lähi-idän parhaimmaksi kaupungiksi nuorille! Siellä on mukavaa ja lämmintä, kaunista ja puhdasta ja paljon tekemistä! En edes ole vielä maininnut palmuja, rantoja, taidekauppoja ja ostoskeskuksia! Israel on ehdottomasti yksi minun suosikki matkakohteistani Tel Avivin rinnalla (Israel on kaupallinen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus) - kaunis kaupunki, joka ei koskaan nuku, jossa Jerusalem - on Pyhän maan keskus! Jerusalem on yksi vanhimmista kaupungeista maailmassa, ja sitä pidetään Pyhänä keskuksena kolmelle suurelle Abrahamin uskonnolle: juutalaisuudelle, kristinuskolle ja islamille.

Göran N., Israelin valtion Pohjoismaiden matkailutoimiston markkinointijohtaja ja Maya S. B., Israelin valtion vierailut toimintojen osaston vastaava, ovat tehneet meille mielenkiintoisen matkareitin. Tulemme majoittumaan erittäin hienoissa Tel Avivin ja Jerusalemin keskustan hotelleissa ja meillä on omat oppaat käytössämme Kuolleelle merelle, Kalia rannan äärelle sekä vierailemme Masadassa ja Qumranissa. Nautimme ruuista jokaisena iltanamme erilaisissa kosher ravintoloissa - yummmmmy, tuskin maltan odottaa. Israelilainen ruoka on erittäin herkullista! Koko matkareittimme on kuin matka taivaaseen! Olen jo saanut ison paketin Israelin valtion Pohjoismaiden matkailutoimistolta, jossa oli suuri määrä karttoja ja esitteitä Israelista, joten nyt teen oman ylimääräisen matkasuunnitelman koskien meidän lehdistömatkaa!

Matkustan Israeliin pian, jo elokuussa, ja pidän sinut ajan tasalla kaikesta! Rakastan sinua! Pysy coolina!

Lue artikkeli englanniksi:
Helena-Reet: OHMYGOSSIP started collaboration with Israel Ministry of Tourism & Israel Government Tourist Office Nordics!
http://www.ohmygossip.com/articles/23243-helena-reet-ohmygossip-started-collaboration-with-israel-ministry-of-tourism-and-israel-government-tourist-office-nordics?locale=en

Lue myös:
Helena-Reet: Kun haluat menestystä, älä pelkää unelmoida suuria!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+kun+haluat+menestysta+ala+pelkaa+unelmoida+suuria/130305

Helena-Reet: Miksi on väärin haluta suunnitella lapsensa tulevaisuutta?
https://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+miksi+on+vaarin+haluta+suunnitella+lapsensa+tulevaisuutta/130214

Helena-Reet: Realitysarja Tallinna 2 vois kestää koko kauden
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+realitysarja+tallinna+2+vois+kestaa+koko+kauden/129957

Helena-Reet: Haluan käyttää julkisuuttani ihmisten auttamiseksi tässä maailmassa
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+haluan+kayttaa+julkisuuttani+ihmisten+auttamiseksi+tassa+maailmassa/129905

Helena-Reet: Haluan tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tuottavat PLUS -kokoisia vaatteita
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+haluan+tehda+yhteistyota+yritysten+kanssa+jotka+tuottavat+plus-kokoisia+vaatteita/129690

Helena-Reet: Minun intohimoni on bloggaus ja kirjoittaminen!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+taytyy+olla+intohimoa+ja+rakkautta/129643

Helena-Reet: Miten suunnittelin muuttavani Keski-Amerikan Belizeen
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+miten+suunnittelin+muuttavani+keski-amerikan+belizeen/130070

Helena-Reet: Toivon, että voin pian näyttää lopullisen Ohmygossip iPad mallini!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+toivon+etta+voin+pian+nayttaa+lopullisen+ohmygossip+ipad+mallini/129805

Seuraa:
Helena-Reet Ennet: @Ohmygossip
Ohmygossip Finland: @Ohmygossip_fi
Ohmygossip Couture: @OhmygossipC

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com


Helena-Reet: Kun haluat menestystä, älä pelkää unelmoida suuria!

Haluan tehdä yhteistyötä Lindexin ja H&M:n kanssa! Minun mielestäni melkein kaikki on mahdollista - sinun täytyy vain luottaa itseesi, ideoihisi ja sinun täytyy unelmoida suuria asioita! Jos unelmasi ovat pieniä....mitä siitä seuraa, ei voi olla mitään suurta. Minulla on kokemusta, mitä enemmän haaveilet ja asetat tavoitteita, sitä paremmat tulokset saat! Älä koskaan anna periksi!

KUVAT:
Model: Miss Norway Marion Dyrvik Homlong; Photo: © Ohmygossip Couture/ Eric Fagerheim
Model: Sini Ariell; Photo: © Ohmygossip Couture/ Marika Kiviharju
Model: Triin Tulev; Photo: © Ohmygossip Couture/ Ingrid Eloranta
Model: 2x Janni Hussi; Photo: © Ohmygossip Couture/ Mika Pulkkinen

Rakastan muotia paljon! Olen kehittänyt oman Ohmygossip Couture vaatemerkin vuonna 2008, ja näiden 8-vuoden aikana monet tähdet ovat poseeranneet suunnittelemissani vaatteissa sekä tehneet yhteistyötä brändini kanssa. Olen hyvin iloinen siitä! Viime aikoina Ohmygossip Couture on aloittanut yhteistyön amerikkalaisen laukkuyritys "Thursday Friday" (Torstai Perjantain) kanssa - Olen suunnitellut iPad kannen heille. Se tulee olemaan heidän verkkokaupassa ja 500 + kaupoissa ympäri Amerikkaa hyvin pian. Nyt haaveilen yhteistyöstä suurien merkkien kuten Lindexin ja H&M:n kanssa! Minulla on niin paljon tarjottavaa heille - haluaisin mielelläni suunnitella ja auttaa myös mainoskampanjoissa.

Täältä voit lukea artikkelini, jonka annoin Iltamakasiinille ja se on tämän uutiseni alapuolella englanniksi, joka julkaistaan Ohmygossip.com:in sivullani.

_______________________________
Helena-Reet haluaa yhteistyötä isojen muotitalojen kanssa: Laine Bruce ja muita kaunottaria malliston kuvissa

Skandinavian blogisti Helena-Reet Ennet nimettiin maailman toiseksi parhaaksi blogistiksi heti Perez Hiltonin jälkeen. Hän kertoo Iltamakasiinille, että haluaisi tehdä muotimalliston ison brändin kanssa, kuten esimerkiksi H&M:n tai Lindexin.

– Rakastan kehittää Ohmygossip Couturea muodin saralla. Haluaisin rakentaa yhteistyötä isojen vaateketjujen kanssa. Tavoitteeni on suunnitella vaatteita ihmisille, jotka ovat hintatietoisia, eivätkä maksa ”suunnittelupalkkiota”, hän kertoo.

– Pidän koko siitä prosessista, löytää sopiva yhteistyökumppani, suunnittelusta, materiaalien valinnasta ja promotoinnista sekä mainoskampanjan suunnittelusta. Olen täynnä suuria ideoita ja täynnä energiaa toteuttaakseni haaveeni.

Helena-Reet on tehnyt yhteistyötä monien suomalaisten malllien kanssa promotoidakseen Ohmygossip Couturen brändiä. Hän myös aikoo tehdä malliston pluskoon naisille.

– Olen matkustellut paljon ja voin kertoa, että tämä on ongelma ympäri maailman. Kauniita design-mallistoja on vain pienissä kokoluokissa. Miksi? Haluan muuttaa tämän asian. Jos olet valmistaja, jos olet bisnesmies joka uskoo projektiini, ota yhteys minuun. Haluan tehdä tiettyjä pluskoon muotimallistoja, kalliita sekä halpoja mallistoja.

(http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/296612-helena-reet-haluaa-yhteistyota-isojen-muotitalojen-kanssa-laine-bruce-ja-muita)
_______________________________

Helena-Reet Ennet wants H&M and Lindex collaboration

OHMYGOSSIP — Scandinavian top blogger Helena-Reet Ennet (36), who was lately named world's second best blogger after Perez Hilton, told exclusively to Iltamakasiini that she would love to do a collaboration with high street brands like H&M and Lindex.

— I love to develop my "Ohmygossip Couture" fashion and accessories brand and I would also love to collaborate with world wide high street brands. I would like to create a line of clothes for the high street stores! My goal is to make designer garments for people who don't want to pay "designer prices", she tells.

— I love the whole process... finding the right partners, designing, choosing materials, planning and promoting the advertising campaign. I'm full of great ideas and I'm full of energy to make my dreams come true.

Helena-Reet, who have given a chance for many Finnish models and celebrities to promote her "Ohmygossip Couture" brand also told lately, that she wish to design for plus size women.

— I have traveled a lot and I can tell you that this is the problem AROUND THE WORLD! Beautiful designer clothes are only for small sizes. WHY? I want to change it. There must be nice clothes for short legs and fat asses as well. If you are the manufacturer, if you are a businessman who believes in my project, please contact me - I want to make some PLUS size fashion - both expensive and affordable for everyone. I will design beautiful pieces of clothes and I will support with massive media publicity. Let's stay cool in every weight, she said.

(http://www.ohmygossip.com/articles/22952-helena-reet-ennet-wants-h-and-m-and-lindex-collaboration?locale=en)

Lue myös:
Helena-Reet: Miksi on väärin haluta suunnitella lapsensa tulevaisuutta?
https://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+miksi+on+vaarin+haluta+suunnitella+lapsensa+tulevaisuutta/130214

Helena-Reet: Realitysarja Tallinna 2 vois kestää koko kauden
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+realitysarja+tallinna+2+vois+kestaa+koko+kauden/129957

Helena-Reet: Haluan käyttää julkisuuttani ihmisten auttamiseksi tässä maailmassa
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+haluan+kayttaa+julkisuuttani+ihmisten+auttamiseksi+tassa+maailmassa/129905

Helena-Reet: Haluan tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tuottavat PLUS -kokoisia vaatteita
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+haluan+tehda+yhteistyota+yritysten+kanssa+jotka+tuottavat+plus-kokoisia+vaatteita/129690

Helena-Reet: Minun intohimoni on bloggaus ja kirjoittaminen!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+taytyy+olla+intohimoa+ja+rakkautta/129643

Helena-Reet: Miten suunnittelin muuttavani Keski-Amerikan Belizeen
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+miten+suunnittelin+muuttavani+keski-amerikan+belizeen/130070

Helena-Reet: Toivon, että voin pian näyttää lopullisen Ohmygossip iPad mallini!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+toivon+etta+voin+pian+nayttaa+lopullisen+ohmygossip+ipad+mallini/129805

Seuraa:
Helena-Reet Ennet: @Ohmygossip
Ohmygossip Finland: @Ohmygossip_fi
Ohmygossip Couture: @OhmygossipC

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com


Helena-Reet: Haluan käyttää julkisuuttani ihmisten auttamiseksi tässä maailmassa

Haluan käyttää julkisuuttani ihmisten auttamiseksi tässä maailmassa. Jos en pysty sitä tekemään niin en tarvitse julkisuuttani enkä haluakaan sitä!

Minulla on tyttäret nimeltään Ivanka Shoshana ja Estella Elisheva. Rakastan heitä ehdoitta! Nuoremmalla tyttärelläni on diagnosoitu autismi ja tämän jälkeen koko maailmani muuttui – hän teki minusta paremman ihmisen, hän teki meistä paremman perheen, hän aukaisi silmäni! Hän on niin erikoinen! Jokainen ihminen on ainutlaatuinen persoona! Toivo tekee meistä vahvempia, rakkaus voittaa kaiken! Pidä sydämesi puhtaana kuin lapsella ja rakasta ympärilläsi olevia ihmisiä!

Kuvat: Helena-Reet

Edistääkseni joidenkin muotituotteiden tunnettuvuutta, järjestän erilaisia lukijakilpailuja lehdissäni ja jokainen haluaa osallistua näihin. Mutta kun haluan kertoa ja näyttää maailmalle, että täällä on olemassa syvempiäkin asioita kuin muoti, raha sekä pelkkä hauskan pito – ihmiset eivät reagoi sanomaani mitenkään. Olen tästä hyvin surullinen. Välillä tulee tunne, että haluaisin poistaa itseni kokonaan sosiaalisesta mediasta (Twitter/Facebook) ja lopettaa. En halua olla tähti enkä kuuluisa (sosiaalisessa mediassa vaikuttava nainen), jos en pysty tekemään maailmasta parempaa paikkaa! Ainoa toiveeni on tämä asia. Rehellisesti sanottuna en välitä suosiosta, rahasta tai osakkeista. Se ei vaan ole minun juttuni.

Olen aina kirjoittanut hyviä ja myönteisiä asioita OHMYGOSSIP sivustoillani. Rakastan antaa mahdollisuuden niille, jotka eivät sitä koskaan saa. Olen usein tehnyt haastatteluja henkilöistä, joista muu media ei ole tehnyt koskaan. Poistan myös blogeistani ja sivustoiltani kaikki ilkeät ja ikävät kommentit, jotka tekisivät muille pahan mielen. Uskon, että, kun olet hyvä muille ja maailmalle, maailma palkitsee ja ympäröi sinut hyvyydellä. Miksi sitten aina halutaan vain aineellisia asioita? Tämä koskee minua syvälle. Maailmassa on paljon arvokkaampiakin asioita kuin raha.

Olen kokenut elämässäni paljon asioita. Minulle on naurettu ja olen tuntenut itseni niin pieneksi kuin vain ihminen voi tuntea olevansa, mutta olen tästä selvinnyt. Miksi? Tiedän sydämessäni, että ihmiset ovat hyviä pohjimmiltaan sydämessään. Ihmiset käyttäytyvät joskus ilkeästi ja huonosti näyttääkseen vahvemmilta. Annan tämän anteeksi ja ymmärrän tätä käytöstä. Jaksan elää ilman ulkopuolista tukeakin, luulen niin… :D

Minulla on aina ollut paljon ihmisiä: ystäviä ja faneja ympärilläni, mutta ollakseni rehellinen, olen aina ollut yksin. Kaikki tarvitsevat jonkun, mutta todellisia ystäviä minulla ei ole montaa. Eikö olekin hassua? Nainen, jolla on sosiaalisessa mediassa 2 miljoonaa ystävää tuntee olonsa yksinäiseksi? Kyllä se on totta. Tunnen itseni usein yksinäiseksi. Monet ihmiset eivät välitä elämän syvällisistä asioista, kuten minä. Tavoitteeni ovat rehellisyys ja ystävällisyys. Arvostan näitä kahta asiaa paljon! Ihmiset, joilla on hyvä sydän ja tahto muuttaa maailmaa! Kokeilepa itse!

Tällä kirjoituksellani yritän sanoa sinulle, että avaa sydämesi! Avaa silmäsi ja katso ympärilläsi olevia ihmisiä ja asioita. Maailmassa on paljon enemmänkin. Monilla ei ole edes ruokaa, monet tarvitsevat paremman paikan elää, ja monilla on terveysongelmia. Meidän, joilla asiat ovat paremmin, tulisi auttaa heitä! Ole ystävällinen ja mieti tätä! Tehdään maailmasta parempi paikka kaikille! Anna ja jaa rakkauttasi – niin saat sen takaisin! Auta muita ihmisiä ja he auttavat sinua takaisin! Auttamalla ja välittämällä lähimmäisistäsi voit löytää onnen! Haluan kertoa, että maailman parhaimmilla ihmisillä on hyvä sydän. Sinäkin voit olla yksi heistä!

Lue myös:
Helena-Reet: Täytyy olla intohimoa ja rakkautta!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+taytyy+olla+intohimoa+ja+rakkautta/129643

Helena-Reet: Toivon, että voin pian näyttää lopullisen Ohmygossip iPad mallini!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+toivon+etta+voin+pian+nayttaa+lopullisen+ohmygossip+ipad+mallini/129805

Helena-Reet: Useimmiten vilpittömyys on A-listan tähdille pelkästään mainosstrategia?!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+useimmiten+vilpittomyys+on+a-listan+tahdille+pelkastaan+mainosstrategia/129655

Helena-Reet: Haluan tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tuottavat PLUS -kokoisia vaatteita
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+haluan+tehda+yhteistyota+yritysten+kanssa+jotka+tuottavat+plus-kokoisia+vaatteita/129690

Seuraa:
@Ohmygossip
@Ohmygossip_USA
@Ohmygossip_fi
@HelenaReet_News

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com


Helena-Reet: Haluan tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tuottavat PLUS -kokoisia vaatteita

Ollakseni rehellinen .. olen lihava .. paitsi, että minussa on rasvaa, olen kunnolla ylipainoinen. Koska rakastan suuresti muotia ja olen nainen, joka haluaa näyttää hyvältä, minun täytyy sanoa, että Beverly Hills Rodeo Street:ltä voin kylläkin ostaa kalliita laukkuja, mutta mitään sopivaa ei minulle löydy muotiliikkeistä. En pidä ylipainostani ja ajattelen koko ajan, että olen pian laiha, mutta ruma totuushan on se, että en ole. Mutta haluan silti pukeutua kauniisiin, kuumiin ja kivoihin vaatteisiin!

Helena-Reet Ennet
Helena-Reet Ennet

Olen matkustanut paljon, ja voin kertoa teille, että tämä on ongelma ympäri maailmaa! Kauniit desingvaatteet käsittävät vain hyvin pieniä kokoja. MIKSI? Haluan muuttaa asian! On oltava mukavia vaatteita myös lyhytjalkaisille ja rehevimmillekin naisille!

Minulla on paljon lukijoita ja valtaa sosiaalisessa mediassa. Haluan todellakin tehdä yhteistyötä jonkin yrityksen kanssa, joka haluaa tehdä kauniita, kuumia, rentoja ja ihania vaatteita myös PLUS - koon naisille. Ja hyvin suuria kokoja myös. Naisen, joka on rehevämpi, ei pidä tuntea itseään vähemmän haluttavammaksi, koska joutuu pitämään isoja ja mummotyylisiä vaatteita eli ns. muodottomia "telttoja" yllään. Rakastan suunnittelua, tiedän mitä rehevät naiset rakastavat ja tiedän mikä on muodissa. On tiettyjä erityisiä asioita, joita isompi nainen haluaa ja mitä tarpeita hänellä on (materiaali, suunnittelu) ja haluan tehdä sen!

Jos olet valmistaja, jos olet yrittäjä, joka uskoo minun hankkeeseeni, ota yhteyttä minuun (info@ohmygossip.com) - Haluan tehdä PLUS -koon muotia - kallista sekä edullisempaa kaikkien saataville sekä kukkarolle sopivaa.

Aion suunnitella kauniita mallikappaleita ja aion tukea tätä projektiani massiivisesti mediassa ja julkisuudessa - sekä sosiaalisessa mediassa ja nettisivustoillani. Tällä artikkelilla ei ole siis viimeistä käyttöpäivämäärää - kun olet lukenut tämän artikkelini vaikka vasta kolme vuotta myöhemmin, älä ujostele ottaa yhteyttä minuun. Vaikka en itse onnistuisikaan pudottamaan painoani, haluan auttaa ihmisiä, jotka ovat suuria.

Ollaan kaikki tyylikkäitä - painostamme huolimatta!

Lue myös:
Helena-Reet: Useimmiten vilpittömyys on A-listan tähdille pelkästään mainosstrategia?!

Helena-Reet: Täytyy olla intohimoa ja rakkautta!

Seuraa:
@Ohmygossip
@Ohmygossip_USA
@Ohmygossip_fi
@HelenaReet_News

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com


Helena-Reet: Useimmiten vilpittömyys on A-listan tähdille pelkästään mainosstrategia?!

Puolet elämästäsi olet huolissa tunnettuksi tulemisesta ja jäljellä jääneet vuodet joudut maksamaan siitä että saisit olla tavallinen ihminen…

A-listan tähdet tekevat kaiken välttääkseen sinua. He eivät halua tavata sinua. Sinä, hedän fani, olet pelkästään kolikko tähtien lompakossa sekä rikastumisen väline. Eräänä päivänä istuin Los Angelesissa Robertson Boulevardin pienessä siistissä kahvilassa lukemassa Metromix-nimistä ilmaisulehteä. Siellä oli Alexandra Le Tellierin mielenkiintoinen haastattelu E!Online´in “Answer Bitch” kolumnistin Leslie Gornsteinin kanssa.

“Me tapaamme Marmontissa. Sinä teet varauksen. Sinä tilaat minulle naudanfileen sekä lasillisen viinia. Minä otan pari haukkausta ja annan sinun syödä loput. Mä arvostelen sun vaatteet. Jos painat yli 65kg, sanon suoraan, että olet paksu,“ aloitaa Alexandra haastattelun.

Amerikan tähdet ovat pöyhkeitä. Alexandra kirjoitaa Metromixissa eniten yöelämästä ja juhlimisesta. Ensin hän kysyy tähtireportterilta, missä tähdet juhlivat. Vastasus oli aikamoinen shokki hänelle. Leslie sanoi: “A-listan tähdet eivät käy ulkona juhlimissa. Ulkonakäynti on raskas työ ja sitä tehdään toisinaan, jos on elokuvan ensi-ilta tai uusi levy on ilmestynyt. A-listan tähdet käyttävät usein ravintolan takaovea mennäkseen sisään ja sitten takaisin ulos. He istuvat VIP-aluella tai ehdottomasti näkyy vain selkä. Et koskaan tule tietämään, että sinulla oli lounas Pittin, Clooneyn tai Barrymoren kanssa. A-listan tähdet tekevät kaiken ollakseen näkemättä ja tapaamatta sinua. He jopa maksavat ollakseen näkemättä sinua. Oikeastaan sitä he aina tekevät, he maksavat turvamiehille, julkaisijoille, assistenteille, apulaisille.

Hyvä on, en kerro haastattelua loppuun asti. Asian ydin tuli jo selväksi. Sinä, tähtien fani, olet pelkästään kolikko tähtien lompakossa sekä rikastumisen väline. Kaikki julkiset rakkaat-fanit-tyyliset puhet ovat julkaisioiden kirjoittamia mainosteksteja. Sääli että isot tähdet ovat joutuneet sellaisiksi robotteiksi! Useimmiten vilpittömyys on A-listan tähdille pelkästään mainosstrategia. Onneksi poikkeuksiakin löytyy.


Tämä on hassu paradoksi: Puolet elämästäsi teet työtä, mainostat itseäsi ja haluat kuuluisaksi, jatkoelämässä joudut maksamaan siitä että saisit elää tavallista elämää tavallisena ihmisena.

Lue myös:
Helena-Reet: Täytyy olla intohimoa ja rakkautta!


Seuraa:

@Ohmygossip
@Ohmygossip_USA
@Ohmygossip_fi
@HelenaReet_News

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com


Helena-Reet: Täytyy olla intohimoa ja rakkautta!

Rakkaat lukijat! Olen Helena-Reet Ennet, monet tietävät minut blogistani OHMYGOSSIP ( Ohmygossip.ee / Ohmygossip.com ).

Helena-Reet Ennet
Helena-Reet Ennet

Kuka olen?
Amerikkalainen julkkissaitti “FamousBirthdays” kuvailee minut seuraavanlaisesti:

❤ Helena-Reet Ennet on virolainen, juutalainen viihdetoimittaja, editori, bloggaaja, tv-persoona, näyttelijätär, bisnesnainen, muotisuunnittelija sekä brändin luoja Ohmygossip Couturelle / Ohmygossip blogille.
❤ Hän tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi tv sarjasta “Selviytyjät”.
❤ Hänet on nimetty 1. Pohjois/Skandinavian bloggariksi ja on kiistatta yksi vaikutusvaltaisimpia naisia Skandinavian sosiaalisessa mediassa.
❤ Hän omistaa NordenBladet uutislehden joka käsittelee Skandinaviaa koskevia uutisia, juutalaisen LA-Jew lehden, sekä taide/käsityö/sisustus/design brändin Elisheva & Shoshana. Bloglist24 kuuluu myös tähän kattavaan repertuaariin.
❤ Hän sai tyttäret Estella Elisheva 16.5.2006 ja Ivanka Shoshana 23.5.2008 miehensä Margus Pärnin kanssa.

Eikö olekin kiva esittely? Kuka ei pitäisi kauniista sanoista!

Jokatapauksessa status Julkkis ei merkitse mitään. Noh, melkein mitään! ツ Minulle on tärkeää hyvät teot, joita tekee sydämellään. Täytyy olla intohimoa ja rakkautta! Joka päivä täytyy kasvaa paremmaksi ihmisenä henkisesti ja kattaa elämän kokemusta. Olet onnekas kun rakastat itseäsi ja menestyt elämässäsi!

Minun intohimoni on bloggaus ja kirjoittaminen. Olen ollut journalisti yli 15 vuotta. Toivottavasti pidät blogeistani ja ystävystyt kanssani. Aion kirjoittaa täällä elämästäni, rakkaista lapsistani, dieeteistäni (älä kysy..liian monta samaan aikaan, yritys hyvä) Suomen ja maailman julkkiksista, muodista, kauneudesta ja monista muista asioista!

Rakastan saada uusia ystäviä ja kokemuksia! Älä ujostele ottaa minuun yhteyttä ja jakaa ideoita kanssani! Voit myös antaa mehukkaita julkkisjuoruja, julkaisen niitä täällä sekä muilla sivustoillani!

Rakkaudella,
Helena-Reet
www.ohmygossip.com
@Ohmygossip
@Ohmygossip_USA
@Ohmygossip_fi
@HelenaReet_News