OHMYGOSSIP

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Ohmygossip Couture.

Helena-Reet: Kun haluat menestystä, älä pelkää unelmoida suuria!

Haluan tehdä yhteistyötä Lindexin ja H&M:n kanssa! Minun mielestäni melkein kaikki on mahdollista - sinun täytyy vain luottaa itseesi, ideoihisi ja sinun täytyy unelmoida suuria asioita! Jos unelmasi ovat pieniä....mitä siitä seuraa, ei voi olla mitään suurta. Minulla on kokemusta, mitä enemmän haaveilet ja asetat tavoitteita, sitä paremmat tulokset saat! Älä koskaan anna periksi!

KUVAT:
Model: Miss Norway Marion Dyrvik Homlong; Photo: © Ohmygossip Couture/ Eric Fagerheim
Model: Sini Ariell; Photo: © Ohmygossip Couture/ Marika Kiviharju
Model: Triin Tulev; Photo: © Ohmygossip Couture/ Ingrid Eloranta
Model: 2x Janni Hussi; Photo: © Ohmygossip Couture/ Mika Pulkkinen

Rakastan muotia paljon! Olen kehittänyt oman Ohmygossip Couture vaatemerkin vuonna 2008, ja näiden 8-vuoden aikana monet tähdet ovat poseeranneet suunnittelemissani vaatteissa sekä tehneet yhteistyötä brändini kanssa. Olen hyvin iloinen siitä! Viime aikoina Ohmygossip Couture on aloittanut yhteistyön amerikkalaisen laukkuyritys "Thursday Friday" (Torstai Perjantain) kanssa - Olen suunnitellut iPad kannen heille. Se tulee olemaan heidän verkkokaupassa ja 500 + kaupoissa ympäri Amerikkaa hyvin pian. Nyt haaveilen yhteistyöstä suurien merkkien kuten Lindexin ja H&M:n kanssa! Minulla on niin paljon tarjottavaa heille - haluaisin mielelläni suunnitella ja auttaa myös mainoskampanjoissa.

Täältä voit lukea artikkelini, jonka annoin Iltamakasiinille ja se on tämän uutiseni alapuolella englanniksi, joka julkaistaan Ohmygossip.com:in sivullani.

_______________________________
Helena-Reet haluaa yhteistyötä isojen muotitalojen kanssa: Laine Bruce ja muita kaunottaria malliston kuvissa

Skandinavian blogisti Helena-Reet Ennet nimettiin maailman toiseksi parhaaksi blogistiksi heti Perez Hiltonin jälkeen. Hän kertoo Iltamakasiinille, että haluaisi tehdä muotimalliston ison brändin kanssa, kuten esimerkiksi H&M:n tai Lindexin.

– Rakastan kehittää Ohmygossip Couturea muodin saralla. Haluaisin rakentaa yhteistyötä isojen vaateketjujen kanssa. Tavoitteeni on suunnitella vaatteita ihmisille, jotka ovat hintatietoisia, eivätkä maksa ”suunnittelupalkkiota”, hän kertoo.

– Pidän koko siitä prosessista, löytää sopiva yhteistyökumppani, suunnittelusta, materiaalien valinnasta ja promotoinnista sekä mainoskampanjan suunnittelusta. Olen täynnä suuria ideoita ja täynnä energiaa toteuttaakseni haaveeni.

Helena-Reet on tehnyt yhteistyötä monien suomalaisten malllien kanssa promotoidakseen Ohmygossip Couturen brändiä. Hän myös aikoo tehdä malliston pluskoon naisille.

– Olen matkustellut paljon ja voin kertoa, että tämä on ongelma ympäri maailman. Kauniita design-mallistoja on vain pienissä kokoluokissa. Miksi? Haluan muuttaa tämän asian. Jos olet valmistaja, jos olet bisnesmies joka uskoo projektiini, ota yhteys minuun. Haluan tehdä tiettyjä pluskoon muotimallistoja, kalliita sekä halpoja mallistoja.

(http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/296612-helena-reet-haluaa-yhteistyota-isojen-muotitalojen-kanssa-laine-bruce-ja-muita)
_______________________________

Helena-Reet Ennet wants H&M and Lindex collaboration

OHMYGOSSIP — Scandinavian top blogger Helena-Reet Ennet (36), who was lately named world's second best blogger after Perez Hilton, told exclusively to Iltamakasiini that she would love to do a collaboration with high street brands like H&M and Lindex.

— I love to develop my "Ohmygossip Couture" fashion and accessories brand and I would also love to collaborate with world wide high street brands. I would like to create a line of clothes for the high street stores! My goal is to make designer garments for people who don't want to pay "designer prices", she tells.

— I love the whole process... finding the right partners, designing, choosing materials, planning and promoting the advertising campaign. I'm full of great ideas and I'm full of energy to make my dreams come true.

Helena-Reet, who have given a chance for many Finnish models and celebrities to promote her "Ohmygossip Couture" brand also told lately, that she wish to design for plus size women.

— I have traveled a lot and I can tell you that this is the problem AROUND THE WORLD! Beautiful designer clothes are only for small sizes. WHY? I want to change it. There must be nice clothes for short legs and fat asses as well. If you are the manufacturer, if you are a businessman who believes in my project, please contact me - I want to make some PLUS size fashion - both expensive and affordable for everyone. I will design beautiful pieces of clothes and I will support with massive media publicity. Let's stay cool in every weight, she said.

(http://www.ohmygossip.com/articles/22952-helena-reet-ennet-wants-h-and-m-and-lindex-collaboration?locale=en)

Lue myös:
Helena-Reet: Miksi on väärin haluta suunnitella lapsensa tulevaisuutta?
https://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+miksi+on+vaarin+haluta+suunnitella+lapsensa+tulevaisuutta/130214

Helena-Reet: Realitysarja Tallinna 2 vois kestää koko kauden
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+realitysarja+tallinna+2+vois+kestaa+koko+kauden/129957

Helena-Reet: Haluan käyttää julkisuuttani ihmisten auttamiseksi tässä maailmassa
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+haluan+kayttaa+julkisuuttani+ihmisten+auttamiseksi+tassa+maailmassa/129905

Helena-Reet: Haluan tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tuottavat PLUS -kokoisia vaatteita
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+haluan+tehda+yhteistyota+yritysten+kanssa+jotka+tuottavat+plus-kokoisia+vaatteita/129690

Helena-Reet: Minun intohimoni on bloggaus ja kirjoittaminen!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+taytyy+olla+intohimoa+ja+rakkautta/129643

Helena-Reet: Miten suunnittelin muuttavani Keski-Amerikan Belizeen
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+miten+suunnittelin+muuttavani+keski-amerikan+belizeen/130070

Helena-Reet: Toivon, että voin pian näyttää lopullisen Ohmygossip iPad mallini!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+toivon+etta+voin+pian+nayttaa+lopullisen+ohmygossip+ipad+mallini/129805

Seuraa:
Helena-Reet Ennet: @Ohmygossip
Ohmygossip Finland: @Ohmygossip_fi
Ohmygossip Couture: @OhmygossipC

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com


Helena-Reet: Toivon, että voin pian näyttää lopullisen Ohmygossip iPad mallini!  1

Olen tosi tyytyväinen! Olen aloittanut yhteistyön amerikkalaisen laukkuyhtiön kanssa! Sain mahdollisuuden suunnitella heille kuvion. Nyt voin ylpeänä kertoa, että mallini on hyväksytty, ja olen jo saanut nähdä ensimmäiset näytteet!

Koska olen nyt Virossa ja teen liiketoimintaa amerikkalaisen tuotemerkin kanssa, minun täytyy tehdä kaikki suunnitelmani, neuvottelut ja suhdetoiminta webin kautta. Olena Sholomytska – tehokas yhteyshenkilöni Thursday Friday laukkuyhtiöstä – lähetti minulle ensimmäisiä näytteitä. Oikeastaan ​​vain kuvia. Rakastan tulosta, mutta minun täytyy olla varma, että värit ja muotoilu tulevat olemaan lopputuotteessa herkkiä ja kauniita miksi ne tein alunperin.

Luotan Olenaan, hänellä on korkeat vaatimukset ja korkean luokan maku kuten minullakin. Hän kertoi minulle, että hän pian näkee ja saa koskettaa ensimmäisenä näytteitä, vaikka hänellä onkin kuva näytteestä tällä hetkellä. Toivon todella, että lopputulos on erittäin täydellinen. Rakastan tätä mallia enemmän ja enemmän joka päivä ja toivon, että tulet rakastamaan sitä myös!! Olen suunnitellut paljon omaa kansainvälistä brändiäni “Ohmygossip Couture“, mutta tämä on minun ensimmäinen iso yhteistyöni vierailevana suunnittelijana kansainvälisessä yrityksessä. Jos tänä kesänä kampanjani onnistuu, teemme vielä lomalahjaerän samoin!

Jokainen päivä tuo tullessaan monia ihania uutisia ja mahdollisuuksia. Rakastan elämääni! Olen niin onnellinen saadessani kaikki nämä mahdollisuudet! Joka päivä ihmiset kysyvät minulta, että “miten teen sen?”. Ei se ole mikään salaisuus … Työskentelen joka päivä klo 8-23 ja olen työnarkomaani. Olen tehnyt Ohmygossipia jo vuosia (alkaen 2008), ja nyt voin sanoa, että viime vuonna, ihmiset alkoivat hyväksyä, arvostaa ja tunnustaa työtäni. Olen rakentanut oman sosiaalisen mediani faneilleni askel kerrallaan … Ollakseni rehellinen, tämä ei ole ollut helppoa. Paljon työtä ja sitoutumista ja myöhäisiä työtunteja ilman perhettäni. Olen ollut peloissani, että mieheni sanoo minulle, että minun täytyy lopettaa. Useat ihmiset ovat myös sanoneet minulle monta kertaa etten koskaan onnistu.

Vaikeinta on uskoa itseensä! Jos haluat menestyä, luota itseesi ja usko itseesi. Kaikki on kuitenkin mahdollista, sinun vain täytyy uskoa, ja sinun täytyy taistella sen puolesta ja sinun täytyy lopettaa ihmisten kuunteleminen, varsinkin niiden, jotka yrittävät saada sinut masentumaan ja tappaa unelmasi. Haaveile suuria, toimi ja onnistut. Lupaan sen! Ennemmin tai myöhemmin saat kaikki ja muutkin haluavat seurata unelmiasi.

Yksi juttu vielä… Puhu, kommunikoi, kysy, tee suunnitelmia ja tee tarjouksia. Jokainen meistä on vain ihminen. Et koskaan voi tietää, miten onnistut, jos vaan annat itsellesi mahdollisuuden. Jos et tarjoa yhteistyötäsi, jos et esittele ideaasi – et saa koskaan tietää, pääsisitkö tekemään yhteistyötä suurten yritysten kanssa vai et. Ole aktiivinen itsekin, jos haluat tulla huomatuksi!

Minulla on Twitterissä paljon sivustoja (@Ohmygossip; @OhmygossipC; @Ohmygossip_USA; @Ohmygossip_fi; @Ohmygossip_ee; @Ohmygossip_br; @HelenaReet_News; @NordenBladet; @ElishevaShoshan; @Bloglist24 etc) Seuraan ihmisiä ja ihmiset seuraavat minua takaisin, lähetän uutisia ja kuvia. Minulle se toimii paremmin kuin Facebook, en tiedä miksi. Heti, kun aloin käytämään Twitteriä päivittäin, aloin saada uusia mahdollisuuksia ja tarjouksia. Olen siis saanut paljon seuraajia, lukijoita ja liikekumppaneita. “Thursday Friday laukku” yhteistyö on vain yksi niistä. Useimmat maailman tähdet ja heidän seuraajansa ovat Twitterissä. Ja parasta on … se on ilmainen! Sinun ei tarvitse maksaa euroakaan!

Ohmygossip Couture to Thursday-Friday

Link: https://twitter.com/Ohmygossip/status/578537382552686593

Ohmygossip Couture to Thursday-Friday

Link: https://twitter.com/Ohmygossip/status/558971646183084035

Toivotan teille paljon onnea ja menestystä ja toivon, että voin pian näyttää lopullisen Ohmygossip iPad mallini!! Kun sinulla on yhteistyöideoita, kirjoita minulle: info@ohmygossip.com !!! Olen avoin kaikelle yhteistyölle ja suunnitelmille!

Read this article in English:
Helena-Reet: My designed iPad covers “OHMYGOSSIP to Thursday Friday” will be in stores in Summer 2015!
Link: http://www.ohmygossip.com/articles/22534-helena-reet-my-designed-ipad-covers-ohmygossip-to-thursday-friday-will-be-in-stores-in-summer-2015?locale=en


Seuraa minua Twitterissä:

Helena-Reet Ennet: @Ohmygossip
Ohmygossip Finland: @Ohmygossip_fi
Ohmygossip Couture: @OhmygossipC

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com