Hurjinta, mitä Tuomari on hetkeen nähnyt: motocrossia aallon päälla

  • Tuomari

KYSYMYS: Mikä on hurjinta, mitä olet vähään aikaan nähnyt?

VASTAUS: Ehdottomasti hurjin ja kovin jätkä tällä hetkellä Tuomarin kirjoissa on australialainen Freestyle motocross-ajaja Robbie Maddison. Tahitilla kaveri päätti surffata motocrosspyörällä aalloissa.

Elävä legenda “Maddo” Maddison saattaa olla hulluin jätkä tällä planeetalla. Huimapää tekee historiaa Pipe dream -videopätkällään surffaamalla ensimmäisenä ihmisenä moottoripyörällä vetten päällä. Komeasti kuvattu pätkä vaati temppumestarilta todella kovaa treeniä. Maddo ehti harjoitella unelmaansa peräti kaksi vuotta ja se kannatti, ylivoimaisesti kovinta materiaalia, mitä vähään aikaan on nähty.

Aussi-kaveri rakastaa temppujen tekemistä. Miehellä on hallussa maailmanennätys pisimmässä hypyssä motocross-pyörällä sekä korkeimmassa hypyssä rakennuksen päällä ja alas katolta. Vuonna 2007 huimapää teki maailman pisimmän hypyn 500 kuutioisella Hondalla. Hypyn pituus oli 99 metriä. Vuosien 2008 ja 2009 vaihteessa Maddison teki uuden ennätyksen hyppäämällä Las Vegasin riemukaaren päälle ja sieltä alas Red Bull New Year No Limits -tapahtumassa. Hypyn korkeus oli n. 35 metriä ja alastulon n. 30 metriä.

James Bond -leffassakin stunttina näytellyt Maddo miettii jo seuraavaa temppua. Miten tästä voi enää paremmaksi pistää?

Seuraa Tuomaria myös Facebookissa ja Twitterissä @casinosportsbar

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi