Kuka vei voiton NBA:n siirtohässäkässä?

  • Tuomari

KYSYMYS: NBA:n Trade Deadline takana. Mitkä jengit selviytyi siitä voittajina?

VASTAUS: Helmikuu on NBA-diggarille herkkuaikaa. Ensin NBA Allstars-ottelu ja viikon sisään maailman kovimman koripalloliigan trade deadline eli siirtoikkunan sulkeutuminen. Kauden 2014-2015 siirtojen aikaraja lyötiin umpeen torstaina 19. helmikuuta, joka osoittautui todella kuumaksi päiväksi, verrattuna viime vuosiin. Peräti 11 kauppaa tehtiin ja 40 pelaajaa vaihtoi seuraa trade deadlinen vedellessä viimeisiään. Iso kauppamäärä tarkoittaa sitä, että peräti yli puolet joukkueista kokee jonkinlaisia muutoksia. Osa joukkueista voittaa heti ja moni joukkue katsoo jo tulevaisuuteen draftien muodossa.

Kovia nimiä meni kaupan. Vanha herra Kevin Garnett palaa lähtöpisteeseen Minnesotaan, JaVale McGee 76ersiin, nopea takamies Arron Afflalon Portlandiin, vuoden tulokas Michael Carter-Williams Milwaukeehen ja Kendrick Perkins Clevelandin uhkeaksi paistuneeseen rosteriin. Loistavia pelaajia kaikki, mutta ketkä voittivat trade deadlinessa eniten?

Tuomari selvittää mitkä joukkueet tai kuka pelaaja voitti kaupassa eniten. Kolme kovinta kauppaa vuoden 2014-2015 siirtoikkunan viime minuuteilta.

3. Reggie Jackson

Kolmen joukkueen diili, jonka suurin voittaja on Reggie Jackson, joka siirtyy Pistonsiin. Detroit Pistonsin, Utah Jazzin ja Oklahoma City Thunderin välinen kauppa viime hetkillä oli yksi puhutuimpia kauppoja, jossa kaikki seurat hyötyivät kaupoista. Jackson teki Hardenit. Kevin Durantin ja Russel Westbrookin varjoon jäänyt Jackson pääsee toteuttamaan itseään hyökkäyspäässä Detroitissa paremmin kuin Oklahomassa. Pistons tappelee vielä paikasta pudotuspeleihin ja Brandon Jenningsin loukkaantumisen myötä Jacksonin rooli tulee olemaan iso.

2. Oklahoma City Thunder

Oklahoma sai penkille leveyttä kaupassa. Turkkilainen sentteri Enes Kanter ja heittävä laituri Steve Novak siirtyivät Utahista, ja Detroitista Thunderiin matkasi DJ Augustin sekä Kyle Singler. Vaikka Reggie Jackson on parempi kuin yksikään kaupassa tulleista miehistä, Oklahoma hyötyy kaupasta todella paljon. Viime vuosina joukkue on ollut liikaa kahden miehen varassa (Durant ja Westbrook). Näiden kauppojen myötä Oklahoma nousee monien papereissa mustaksi hevoseksi, kun puhutaan itse mestaruudesta.

1. Miami Heat

Tapahtumarikas viikko Miami Heatilla. Tähtisentteri Chris Bosh on loppukauden sivussa veritulpan takia. Ensinnäkin, parane pian Bosh, sinua odottaa loistava pallonjakaja Goran Dragic. Miami onnistui nappaamaan Phoenix Sunsin veljekset Goran ja Zoran Dragicit riveihinsä. Loistavan pelisilmän omaava pallotaituri tuo Heatin kokoonpanoon lisää taitoa ja miehen joka tekee muista parempia pelaajia. Boshin loukkantuminen sotki pahasti tätä vuotta, mutta ensi vuoden viisikko on jo valmis. Dragic, Dwayne Wade, Luol Deng, Bosh ja Hassan Whiteside haastavat kenet tahansa.

Seuraa Tuomaria myös Facebookissa ja Twitterissä @casinosportsbar

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi