Isaac Visser

Entinen shitbag.

uusiseelantilainen Isaac Visser toivoisi, että suomalaiset oppisivat positiivisemmiksi. ”Asiat voisivat aina olla huonomminkin!”
uusiseelantilainen Isaac Visser toivoisi, että suomalaiset oppisivat positiivisemmiksi. ”Asiat voisivat aina olla huonomminkin!”

Isaac Visser päätti tarttua veljensä Bejayn tarjoukseen ja muuttaa Suomeen baarinpitäjäsi. Turun Aussie Barin konsepti on sama kuin velipojan samannimisen helsinkiläisravintolan. Isaac on työskennellyt aiemmin merivoimissa, ongelmanuorten parissa ja poliisissa liikuntaohjaajana.

Australiaan vietiin ennen kaikki brittiläiset rangaistusvangit. Sinullakin on siis rikollisia sukujuuria. Mitä rötöksiä olet tehnyt?

"Nuorempana koettelin rajojani aika paljon. Olin melkoinen shitbag, ja minulla oli vahvat mielipiteet. En kuitenkaan tehnyt rikoksia."

Mitä mieltä olet Uuden-Seelannin liikenneministerin Gerry Brownleen Suomi-kritiikistä?

"Suomessa saattaa olla enemmän työttömyyttä kuin Uudessa-Seelannissa, mutta ei se ole kansalaisten vika. Talouskasvun edistäminen taas on vaikeaa, kun ollaan osa EU:ta. Ja missä maassa on ollut yhtä aikaa naispääministeri ja -presidentti? Mies ei tiedä, mistä puhuu. Hänen asemassaan kannattaisi harkita sanojaan vähän tarkemmin."

Taru sormusten herrasta -trilogia kuvattiin Uudessa-Seelannissa. Mikä osa on suosikkisi?

"Katsoin ne ensimmäisen kerran vasta viime vuonna. Fantasia ei oikeastaan kiinnosta minua, mutta tiesin monia produktiossa mukana olleita tyyppejä. Pidin ykkösosasta, siinä ei tarvinnut keskittyä juoneen niin paljon."

Muutit Suomeen kuulemma opiskelemaan space dockingia. Se merkitsee sekä kahden avaruusaluksen yhdistämistä että seksuaalista aktiviteettia. Kuinka opinnot sujuvat?

"Älä vain paina sitä lehteen! Olin välillä pitkään poissa kotoa, eivätkä edes kaverini tienneet, missä vietin aikaani. Niinpä he keksivät, että olin kaiken aikaa työskennellyt salaisesti Nasalle."

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi