Sporttisalaisuudet

City-lehti listasi Helsingin liikuntatarjonnan piilotetut helmet.

Dawda Bah oli HJK:n kauden tähti.
Dawda Bah oli HJK:n kauden tähti.

Fudissynttärit

Vuokraa fudiskenttä ja juhli synttäreitäsi potkimalla palloa. Esport Arenalla Mankkaalla pelataan tunti 21x33 metriä suuruisella tekonurmikentällä hintaan 100 euroa tunti. Ruokapaketin saa mukaan alkaen 6 euroa/henkilö. Pelittämisen jälkeen voi vuokrata kabinetin hintaan 48,80 euroa tunti. Että tällaiset kolmekymppiset?
http://www.esport.fi

Jumppaa HJK:n kanssa

HJK:n pelaajat harjoittelevat Talin hallissa arkiaamuisin, keskiviikkoa lukuun ottamatta kello 10–11.30. Kello 14 alkaa kovempi treeni. Voit seurata treenejä sivusilmällä toiselta kentältä ja ottaa valmentajan tiedot opiksesi. Usein pelaajat käyvät läheisessä Blancco-ravintolassa syömässä. Ja maanantaiaamuisin pojat juoksevat Eläintarhan juoksuputkessa.
Talin halli, Purotie 8

Kivikon hiihtotunneli

Helsinki sai hiihtotunnelin juuri sopivasti, kun se sai myös kaikkien aikojen lumitalven. Kehä ykkösen ja Lahdenväylän tuntumassa oleva tunneli on 1,3 kilometriä pitkä. Kertasivakointi maksaa 16 euroa. Hallista saa myös hiihtoon yksityistunteja. Lämmittelyt voi hoitaa saunassa.
http://www.yllas-halli.fi

Boney M Jumppaopena

Boney M:stä tuttu Tony Ashcroft harjoittelee lasten ja nuorten liikuntaan erikoistuneella Gymillä Kampissa aina keikkaillessaan Suomessa. Ashcroft löysi salin googlaamalla telinevoimistelusaleja. Tony treenaa salilla aina 2–3 tuntia kerrallaan, erityisesti trampoliinirata on mieleen. Siellä voi tehdä volttisarjoja.  Bravuureita ovat kuulemma kierrevoltit. Paikalla käy myös Reino Nordin.
Gymi, Malminkatu 20, http://www.gymicom.com

Kuntoilun ylioppilas

Yliopistoaikana tuli kartettua yliopiston liikuntapaikkoja, mutta se olikin oi niitä aikoja. 1990-luvulta yliopiston liikuntapaikat ovat kovasti entrautuneet, uusia on tullut ja osaan niihin pääsee vaikka olisi duunari tai jo maisteri. Kumpulan, Meilahden ja Viikin yliopistoliikuntapisteistä voi ostaa 499 euron vuosikortin. Kumpulassa pääsee muun muassa kuntosalille, seinäkiipeilemään, ryhmäliikuntaan ja sulkapalloilemaan. Viikissä on mahdollisuus kuntosalin lisäksi sulkapalloon.
www.helsinki.fi

Rantajuoksut

Espoo on tuotteistanut rantansa. Rantamaratonina alkanut tapahtuma on laajentunut syyskuiseksi rantapuolimaratoniksi ja rantakympiksi. Rantamaratonista vain 18 kilometriä on pusikkoa. Westend on pistetty innostamaan vaikean 30 kilometrin kohdalle.  Ilmoittautua voi vielä tammikuun loppun asti 40 eurolla. Rantamaratonin ovat suorittaneet aiemmin muun muassa jalkapallovalmentaja Mika Lehkosuo ja valtiovarainministeri Jyrki Katainen, joka oli kovin mieltynyt reittiin. Se on ilmeisesti myös halpaa?
http://www.rantamaraton.fi

Ensin Madonnaxxx

Kuudetta kertaa järjestettävät ryhmäliikuntaohjaajien kokoontumisajot  Nike Convention on tänä vuonna kolmipäiväinen. Ensimmäinen päivä, perjantai 12.2., on omistettu kokonaan kuluttajille. 59 euron hintaiseen lippuun sisältyvät mielenkiintoiset tunnit ja 50 euron arvoinen treenikassi. Treenaajana muun muassa Madonnan joogamaikka James D’Silva. Luvassa myös Powerstripiä ja Ropeskippingiä eli naruhyppelyä. Vaateurheilijoille muotinäytös ja Nike Shop.
Nike Convention Kaapelitehtaalla 12.–14.2., perjantain tapahtumat kello 16–21.

Malliksi tanssimalla

Espoossa tanssikouluyrittäjänä aloittanut Anitra Ahtola on laajentanut Ruoholahteen. Ahtolan tanssikoulu DCA, jonkinlainen 2000-luvun vastine Aira Samulinin koululle, aloitti tammikuun alussa Kemiran talossa. Tanssikouluun kuuluu myös malliryhmä, johon taitavat ja energiset tanssijat voivat pyrkiä. Pyrkijöille järjestetään haastattelu ja tanssikoe. Pituus- tai muita rajoja ei ole. DCA:n tanssimallit ovat 8–25-vuotiaita ja he esiintyvät pr-tehtävissä ja  muotinäytöksissä. DCA-tanssimalleja on nähty muun muassa Luhdan, Marimekon, JC:n ja L’Oréalin näytöksissä.
http://www.danceani.com

Putting on the Ritz

Suomalainen poolbiljardiguru ja 10-pallon maailmanmestari Mika Immonen pelaa Suomessa ollessaan aina vuonna 1987 ovensa avanneessa Ritzissä, jossa hän myös aloitti pallojen kolauttelun. Helmikuussa, tunnin kello 12–18 välillä, Ritzissä biljardia pelaavat saavat toisen, kello 12–18 välisenä aikana käytettävän, tunnin kaupan päälle.
Ritz-biljardi, Eteläinen Hesperiankatu 22, http://www.ritz-biljardi.fi

Retkiluisteluradat

Laajalahden, eli sen Munkan edustan, matkaluistelurata on avannut 11.1. Mitta kaksi kilometriä. Puotilan rata lienee näinä päivinä valmis. Lähtö Meripellontie 11.
http://www.hel.fi/liv

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi