City, SpinFM, Vivas ja adidas Originals järjestävät vuoden urbaaneimmat pikkujoulut

Luvassa JVG:n uuden sinkun ensimmäinen liveveto, breikkausta maailman huipulta ja parasta dj-musaa legendaarisen DJ Anonymouksen johdolla.

JVG tulee taas, Tigerissa tarjolla uuden sinkun liveveto.
JVG tulee taas, Tigerissa tarjolla uuden sinkun liveveto.

Marraskuu päättyy kovimpiin mahdollisiin bileisiin, kun City, SpinFM, Vivas ja adidas Originals juhlivat pikkujouluja urbaaneissa merkeissä. Ensi viikon lauantaina The Tigerissa järjestettävät All Originals -bileet tuovat juhlakansalle aimo annoksen urbaania kulttuuria. Bileiden pohjana toimii Original Icons -juttusarja, joka kertoo kolmen kuukauden ajan kolmessa eri mediassa hip hop -kulttuurin noususta marginaalista valtavirtaan.

Uutta levyään työstävät Jare ja VilleGalle esittävät bileissä ensimmäistä kertaa livenä uuden, vielä julkaisemattoman Voitolla yöhön -sinkkunsa. DJ-puolella tarjolla on vain parasta, kun SpinFM:n levyseppien Nestarin ja Tasten seuraksi saapuvat legendaarinen DJ Anonymous sekä breikkarina paremmin tunnettu Jussi ”Focus” Sirviö. Focus pääsee näyttämään osaamistaan myös leipälajissaan, sillä maailman parhaimpiin breikkiryhmiin lukeutuva Flow Mo Crew vetää bileissä showcasensa. Yllätysesiintyjien suhteen tilanne elää bilepäivään asti. Sunnuntaina käydään breakdancen SM-kisat ravintola Lämmössä, joten Tigerin lattialle odotetaan myös osaavia breikkareita lämmittelemään seuraavan päivän koitokseen.

Pöytä on katettu rytmisellä kattauksella, joka ei taatusti jätä urbaanin kulttuurin ystävää kylmäksi. Kutsu kaverisi, ota rento asenne, kuuntele vaikka vähän räppiä ja odottele, että juhlat kaupungin ytimessä alkavat. Tulevan viikon aikana kannattaa myös seurata Cityä, SpinFM:ää ja Vivasia, niin voit hankkia itsellesi ja kavereillesi sisäänpääsyn bileisiin.

Illan esiintyjien taustoihin ja hip hop -kulttuurin nousuun pääsee tutustumaan Cityn juttusarjassa. Saman aiheen parissa jatketaan keskiviikkoisin Vivasissa ja perjantaisin SpinFM:n suorissa lähetyksissä.

Ilmoittaudu tapahtumaan Facebookissa.

Lue: Original Icons

Joka maantaina uusi juttu vielä seuraavan kahden kuukauden ajan, pysy messissä!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi